АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Через декілька годин хлопці повернулись до села та домовилися зустрітись наступного дня. Петрик поділився своїми враженнями з мамою і татом

Читайте также:
  1. Exercise 2 Скажіть, котра година
  2. Q.1.1. Прохождение света через кристаллы.
  3. XI. Чему научил меня Бог через зулу
  4. XI. ЧЕМУ НАУЧИЛ МЕНЯ БОГ ЧЕРЕЗ ЗУЛУ
  5. XI. Чему научил меня Бог через Зулу
  6. А Андрей хотел жить, как его «батя»: быть веселым и беспечным, уметь легко шагать через свои годы, обманывать житуху, уметь выкручиваться и не терять бодрость духа и молодость.
  7. А утром вся казарма ахнула: Фархада и еще одного азербайджанца в кочегарке засыпало углем... А еще через день...
  8. Апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді розглядається не пізніш як через три дні після її надходження до суду апеляційної інстанції.
  9. Атакуем роутеры через NAT-PMP
  10. В 1965г. ввёл новую схему - «Крымские связки». Однако через 13 лет от этой схемы пришлось
  11. В вытяжных системах удаляемый воздух возмещается в помещении за счет притока через воздухопроницаемые конструкции, неплотности притвора окон, форточки и фрамуги.
  12. В експерименті у жаби було зруйновано гіпофіз. Внаслідок цього через деякий час її шкіра посвітлішала. Відсутність якого гормону викликала таку реакцію шкірного покриву?

Розділ 1.

Хто-небудь з вас бував в Карпатах? Це дуже мальовничі місця, де забуваєш про міські турботи, хвилювання і перебуваєш сам-на-сам з природою… Ці гори немовби поглинають тебе і змушують задуматись над своїми рішеннями. Та найбільше з них це робить Говерла – найвища гора в Україні. Коли дивишся на неї, одразу хочеться її підкорити. Робило це чимало людей, в тому числі й герої нашого твору.

А почалося все з того, як до маленького карпатського села приїхав хлопчик на ім’я Петро. Йому одразу сподобалася ця мальовнича місцевість: навкруги високі зелені гори, величні ялини та сосни, озера та водоспади. Та й люди тут привітні, гостинні та дружелюбні.

Через декілька днів у Петрика з’явилися друзі: Андрій та Ілля, веселі хлопчаки, котрі готові на все, аби гарно й цікаво провести час.

Розділ 2.

Одразу після знайомства хлопці стали найкращими друзями. Кожного дня Андрій та Ілля показували Петру свій край і розпитували його про місто.

— Слухай, а в місті є гуцули, такі ж, як ми?

— Звісно є. Але справжніх дуже мало… Значно більше акторів, які грають у фольклорних гуртках.

— А ти колись бачив цих акторів? Вони дуже схожі на нас???

— Бачив декілька разів. Сказати по правді, так, вони дуже схожі на справжніх гуцулів. І одяг у них такий…

— Зрозуміло… — відповіли хлопці та повели Петра до озера Синєвир, яке знаходиться неподалік від села.

— Дивись, це наше озеро — сказав Андрій. — Воно схоже на велике дзеркало, чи не так? А якщо подивитись на нього зверху, наприклад, з якоїсь гори, тоді буде схожим на велетенське око.

— Так? А ви коли-небудь сходили на гори?

— Так, звісно. Але ще ніколи не підіймались на Говерлу… Батьки кажуть, що це дуже висока вершина і ми для неї ще малі.

Через декілька годин хлопці повернулись до села та домовилися зустрітись наступного дня. Петрик поділився своїми враженнями з мамою і татом.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)