АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розроблення двох технічних регламентів ЄАЕС у сфері енергозбереження перебуває на стадії завершення

Читайте также:
  1. Базові закони у сфері інформації та інформатизації. Закони, що врегульовують певні види інформаційних відносин (видове законодавство).
  2. Вибір технічних засобів та розробка технічної структури системи управління
  3. Види і роль транспорту у сфері торгівлі
  4. Визначення теплотехнічних характеристик будівлі, потреба у тепловій енергії на опалення, ГВП та вентилювання
  5. Глава 14. Державний нагляд (контроль) у сфері техногенної та пожежної безпеки
  6. Глава 31. Міжнародне співробітництво у сфері цивільного захисту
  7. Глава 33. Відповідальність за порушення законодавства у сфері цивільного захисту
  8. Глава 80. Професійна освіта та науково-дослідна діяльність у сфері державної митної справи
  9. Д) завершення формування капіталізму в Англії й Франції.
  10. Державна регуляторна політика у сфері господарської діяльності
  11. Дозвільна система у сфері господарської діяльності
  12. Дозвільна система у сфері господарської діяльності.

Про це повідомив журналістам перший заступник голови Держстандарту Валерій Гуревич на прес-конференції, приуроченій до відкриття Білоруського промислового форуму-2015, яка відбулася 6 травня 2015 р.

Один з цих технічних регламентів стосується показників енергоефективності енергетичних енергоспоживаних пристроїв, інший ─ інформування споживачів про енергоефективність цих виробів. Валерій Гуревич також розповів про те, що у республіці діє близько 600 державних стандартів у галузі енергозбереження і енергоефективності.

─ Ці стандарти стосуються не лише вимог щодо продукції, але й питань енергоменеджменту, ─ уточнив він. ─ Нині також ведеться розроблення національного технічного регламенту «Енергоефективність будівель». За словами Валерія Гуревича, нинішній Білоруський промисловий форум проводиться в нових правових умовах ─ набрав чинності Договір про Євразійський економічний союз, а з 12 липня поточного року діятиме новий Закон Республіки Білорусь «Про енергозбереження».

У рамках форуму Держстандарт проведе секційне засідання «Підвищення якості і конкурентоспроможності продукції в умовах функціонування Євразійського економічного союзу», а також 12-й міжнародний конкурс енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій і устатковання.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)