АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перша Угода про співпрацю технічних комітетів зі стандартизації в Росії

Читайте также:
  1. Австралія і Сингапур зміцнюють національний орган зі стандартизації М’янми
  2. Алгоритм 1.11. Пошук невідкладних дій (перша медична допомога) симптоматичної допомоги при гострих струєннях.
  3. Алгоритм 1.4. Діагностичний і лікувальний (перша медична допомога) пошук при гіпертонічній кризі
  4. АНТИУКРАЇНСЬКІ НАСТРОЇ В РОСІЇ ПЕРЕД ПЕРШОЮ СВІТОВОЮ ВІЙНОЮ
  5. Б) Угода про партнерство та співробітництво
  6. Беларусь у Першай сусветнай вайне.
  7. В УКРАЇНІ У СКЛАДІ РОСІЇ (ІІ пол. XIX ст.)
  8. Вибір технічних засобів та розробка технічної структури системи управління
  9. Визначення теплотехнічних характеристик будівлі, потреба у тепловій енергії на опалення, ГВП та вентилювання
  10. Гарады, рамяство і гандаль у 17 – першай палове 18 стст.
  11. Гарады, рамяство і гандаль у 17 – першай палове 18 стст.
  12. ГЕН. ПАВЛО ШАНДРУК. ПЕРША УКРАЇНСЬКА ДИВІЗІЯ УНА.

 

12 травня 2015 р. в Москві відбулося підписання двосторонньої угоди про співпрацю національних технічних комітетів зі стандартизації «Засоби та методи протидії фальсифікаціям і контрафакту» (ТК 124) та «Інтелектуальна власність» (ТК 481).

 

Угода, підписана головами комітетів Асламбеком Аслахановим і Володимиром Лопатіним, спрямована на співпрацю Комітетів з питань вироблення й реалізації заходів щодо організації ефективної протидії обігу контрафакту за допомогою розвитку національної, міждержавної та міжнародної стандартизації у сфері інтелектуальної власності.

 

Сторони планують зосередити свої зусилля на створенні умов, які сприяють розвитку довготривалих і конструктивних зв’язків, у тому числі з метою вивчення й узагальнення кращих світових і вітчизняних практик щодо боротьби з контрафактом, а також підготовки єдиної методології та міжнародних правил визначення рівня контрафактності в різних країнах світу.

 

Співпраця сприятиме виробленню погодженого прогресивного підходу до розроблення документів зі стандартизації, забезпеченню уніфікації рішень, поширенню знань і найкращого практичного досвіду в сфері дії.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)