АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відновлювальний світ у межах нашої досяжності

Читайте также:
  1. В межах кожного модуля
  2. Встановлення підсумків голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу
  3. Ми. Для нашої держави з цих ознак найбільш практично значущою
  4. Мэтавыя дрэвастоі і карэнныя тыпы лесу па глебава-тыпалагічных групах у межах геабатанічных падзон
  5. Рішення поточних проблем в економіці. Центральному банку нашої
  6. Час на обмін потягів залежить від відстані, типу тяги і кількості стрілок. Він знаходиться в межах від 12 до 23 хв. (вибрати довільно).
  7. Як нарахувати збір за спеціальне використання води, які використані в межах встановленого ліміту?
  8. Як розвивається співпраця нашої держави з країнами Південно-західної Європи (Іспанією, Португалією)?

Інформаційний дайджест новин

Міжнародних та регіональних організацій зі стандартизації

Та суміжних галузей діяльності

Березень 2015 року

За матеріалами сайтів:

Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) — www.iso.org

Міжнародної електротехнічної комісії (IEC) — www.iec.ch

Європейського комітету стандартизації (CEN)www.cen.eu

Європейського комітету стандартизації в галузі електротехніки (CENELEC) —www.cenelec.eu

Федерального агентства по техническому регулированию и метрологии РФ (Ростехрегулирование)www.gost.ru

Госстандарта Республики Беларусь — www.gosstandart.gov.by

Госстандарта Республики Казахстан — www.memst.kz

 

Відновлювальний світ у межах нашої досяжності

 

 

 

Кілька тисяч учасників зустрічі в Сендай (Японія) обговорювали, як зробити світ більш безпечним місцем ─ місцем, яке краще підготовлено для запобігання стихійним лихам, людським та економічним втратам, які вони спричиняють.

 

Цей захід, Всесвітня конференція щодо зменшення небезпеки стихійних лих (United Nations Office for Disaster Risk Reduction (WCDRR), було організовано Управлінням Організації Об’єднаних Націй щодо зменшення небезпеки стихійних лих (UNISDR) та об’єднало велику групу експертів з громадянського суспільства, уряду і гуманітарних організацій в пошуках кращої практики для убезпечення країн та громад.

Для цього треба діяти в невідкладному порядку. Економічні втрати від стихійних лих становлять в середньому від 250 білліонів доларів США до 300 білліонів на рік − відповідно до звіту UNISDR Глобальна оцінка зменшення небезпеки стихійних лих ─ і створення відновлювального світу все частіше розглядають як глобальний пріоритет.

Цифри вражають, вони навряд чи будуть знижуватися, якщо не вжити заходів. Справді, звіт пророкує, що такі чинники, як надмірне споживання природних ресурсів, швидка урбанізація та глобальна нерівність загрожують вивести ризики на небезпечні рівні.

«Ми граємо з вогнем», ─ попереджає генеральний секретар ООН Пан Гі Мун. «Існує цілком реальна можливість, що ризики катастроф, спричинені зміною клімату, сягнуть критичної точки, за якою зусилля й ресурси, необхідні для зниження, перевищуватимуть потужність майбутніх поколінь».


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)