АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Олексій Абрамов взяв участь у засіданні Ради ISO

Читайте также:
  1. Абрамова Александра (не Саша), р/о
  2. Абрамовы — Рубцовы — Кудрявцевы — Смирновы
  3. Взяти участь у роботі конференції.
  4. Відомо, що в процесі травлення в ротовій порожнині відбувається початковий гідроліз деяких речовин. Який фермент приймає в цьому участь?
  5. Запрошуємо Вас взяти участь у
  6. Запрошуємо Вас взяти участь у роботі
  7. Захисник як суб’єкт кримінального провадження. Обов'язкова участь захисника у кримінальному провадженні.
  8. Матеріали, речі і документи передаються головуючому в судовому засіданні через судового розпорядника.
  9. Музичний тренінг, участь в оркестрі (72 год.).
  10. На засіданні циклової комісії
  11. на участь у конференції
  12. На участь у міжнародному круглому столі

17-18 березня 2015 р. в Женеві (Швейцарія) відбулося засідання Ради ISO, у роботі якого взяв участь керівник Росстандарту Олексій Абрамов.

У рамках засідання обговорювали ключові питання, що стосуються діяльності ISO, ─ Стратегічний план на 2016-2020 рр., підсумки реалізації аналогічного документа до 2015 р., модель фінансування Центрального Секретаріату ISO та інші теми порядку денного.

Також на засіданні було підведено підсумки реалізації додаткових проектів: ISO Cockpit, Match app, а також проекту щодо переведення контенту ISO різними мовами та проекту щодо використання «хмарних технологій».

 

Росстандарт бере участь у проекті ISO Cockpit, спрямованому на розроблення системи оцінювання діяльності національного органу зі стандартизації, його внеску в діяльність міжнародної організації. На поточному етапі відбувається оцінювання системи показників та зручності використання цього додатка.

Окрему увагу приділили навчанню експертів. У рамках цієї теми представили нову концепцію Академії ISO, у якій розглядають роль кваліфікованого персоналу в реалізації стратегії ISO. Мета нової системи ─ допомогти членам ISO активізувати свій внесок у роботу організації в рамках Плану дій з підтримки країн, що розвиваються, зокрема проекти інституціонального розвитку національних органів зі стандартизації у більш ніж 50 країнах.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)