АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про призначення судово-імунологічної експертизи

Читайте также:
  1. Алгоритм призначення ДМПА
  2. Будинки і споруди. Будинки адміністративного та побутового призначення
  3. Види шрифтів за призначенням
  4. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  5. Глава 37. Зберігання товарів, транспортних засобів комерційного призначення на складах органів доходів і зборів
  6. Глава 38. Розпорядження товарами, транспортними засобами комерційного призначення та коштами
  7. Глава 50. Митні експертизи
  8. Додаток № 1. НОЖІ МИСЛИВСЬКІ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  9. ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАМП ТЛІЮЧОГО РОЗРЯДУ РІЗНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  10. За призначенням
  11. За призначенням
  12. За призначенням

 

 

місто Косів 28 листопада 2012 року

 

 

Слідчий СВ Косівського РВ ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Іванов А.А., у кримінальному провадженні № 01-000001, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20 листопада 2012 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

20 листопада 2012 року біля 13.00 год. Павлов Микола Іванович, на дорозі, що між присілками «Буковець» та «Прокірець», що в с. Космач Косівського району Львівської області, зустрів Зеленько Оксану Петрівну, де діючи умисно, з метою задоволення статевої пристрасті природнім шляхом, підійшов до останньої та запропонував їй вступити в статеві зносини. Від такої пропозиції Зеленько О.П. відмовилась, після чого Павлов М.І. став наносити удари кулаками рук по тілу останньої. Від отриманих ударів потерпіла впала в кювет, а Павлов М.І., продовжуючи свої протиправні дії, підійшов до Зеленько О.П. та знову став наносити тілесні удари кулаками і зривати із неї одяг. Після цього Павлов М.І. зґвалтував Зеленько О.П., тобто вступив у статеві зносини із останньою проти її волі.

Як показала потерпіла Зеленько О.П., під час скоєння злочину вона намагалася протидіяти Павлову М.І., у звʼязку з чим спричинила йому тілесні ушкодження, а саме подрапала нігтями обличчя.

При проведенні досудового розслідування були відібрані зразки піднігтевого шару у потерпілої Зеленько О.П., крові у підозрюваного Павлова М.І. та під час огляду місця події вилучена речовина бурого кольору.

У вчиненні даного кримінального правопорушення підозрюється Павлов М.І. Враховуючи, що для з’ясування причетності Павлова М.І. до вчинення цього кримінального правопорушення потрібно провести порівняльне дослідження зразків його крові зі зразками крові, вилученими з піднігтевого шару потерпілої Зеленько О.П. та з місця огляду події, що потребує застосування спеціальних знань у галузі судової імунології, керуючись ст. ст. 110, 242, 243 КПК України, -


 

 

ПОСТАНОВИВ:

1. Призначити судово-імунологічну експертизу, до проведення якої залучити Львівське обласне бюро Судово-медичної експертизи.

 

2. На вирішення експерта поставити такі питання:

1) чи придатні для ідентифікації зразки крові, що вилучені у Павлова М.І.?

2) чи є у піднігтевому шару потерпілої Зеленько О.П. кров, якщо так то чи вона належить людині?

3. чи є на вилученому з місця події ватному тампоні кров, якщо так то чи належить вона людині?

2) якщо так, то чи тотожна кров Павлова М.І. з кров’ю, що є у піднігтевому шару потерпілої Зеленько О.П. та на ватному тампоні, вилученому під час огляду місця події?

3. Для дослідження експерту надати: зразки речовини бурого кольору, вилучені з під час огляду місця події від 20.11.2012,зразки крові, що примусово вдібрані у Павлова М.І. та вилучені у потерпілої Зеленько О.П. знізи нігтей.

4. Копію постанови направити Голові Львівського обласного бюро Судово-медичної експертизи Войченко В. В.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)