АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Особисті переваги що до отримання посад у проектних командах, ініціативних групах (довільна кількість)

Читайте также:
  1. VII. Взаємовідносини (зв'язки) за посадою
  2. АВТОМАТИЗАЦІЯ УСТАНОВКИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЧОВИНИ МЕТОДОМ ЗМІШУВАННЯ
  3. Анализ прохождения трасс посадочных витков.
  4. Анализ траекторий спуска с орбиты и районов посадки
  5. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 1 страница
  6. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 2 страница
  7. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 3 страница
  8. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 4 страница
  9. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 5 страница
  10. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 6 страница
  11. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 7 страница
  12. БЕСПОСАДОЧНЫЙ ДО РИМА 8 страница

Заява

на отримання статусу ініціативного члена РМГМО «Вулична молодіжна культура Роменщини»

ПІБ

 

Прізвище

                               

 

Ім’я

                               

 

По-батькові

                               

 

Nickname (якщо є)

                               

 

Цілі отримання статусу

 

 

 

Проектні пакети на участь у проектах котрих надаю перевагу (довільна кількість)

 

□ Інформ   □ Відео паркур     □ Фірм   □ Соцпакет   □ Фест   □ Інше     Створення інформаційної групи по збору та обробці новин пов’язаних з напрямами Організації з кінцевою метою створення незалежних ресурсів масс-медіа Інтернет, друкованого, та відео-форматів   Створення відео кліпів, зйомочної групи та акторського складу для демонстрації у відео-форматі на відкритих інформаційних джерелах з кінцевою метою- зйомкою першого Українського фільму про вуличні культури   Створення фірм, організацій та підприємств у діяльності яких залучається напрямки Організації, або подібні до напрямків Організації елементи. З кінцевою метою створення мережі різнопланових організацій постачаючи Організацію ресурсами для незалежної реалізації проектів будь-яких масштабів   Організація та проведення семінарів, тренінгів та показових виступів з метою висвітлення напрямків Організації як здорового образу життся, мислення і існування. Створення соціальних структур. Проекти зазначення яких є розвиток напрямків Організації і Організації у соціальному аспекті.   Організація фестивалів, рекламних кампаній та заходів з залученням членів Організації. Мета- створення ряду регулярних Фестивалів напрямків Організації - направлення і розвиток напрямків Організації шляхом демонстраційного показу та пояснення його елементів перед цільовими групами.  

 

Особисті переваги що до отримання посад у проектних командах, ініціативних групах (довільна кількість).


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)