АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Упаковка плит ДСП на палети

Читайте также:
  1. Маркировка и вторичная упаковка
  2. Упаковка
  3. Упаковка
  4. Упаковка документов
  5. Упаковка и маркировка соленых лососевых рыб
  6. УПАКОВКА НОЖЕЙ РАЗДЕЛОЧНЫХ И ШКУРОСЪЕМНЫХ.
  7. Упаковка таблеток.
  8. УПАКОВКА, МАРКИРОВКА, ТРАНСПОРТИРОВАНИЕ И ХРАНЕНИЕ
  9. Упаковка.

 

Відповідно до вимог стандарту плити сортуються, а потім або розкроюються на заготовки для меблевих щитів, або відправляються споживачам повноформатним.

Залежно від критеріїв зовнішнього вигляду плити (тріщини, відколи, фарбування, плями, виступи і поглиблення) плити ДСП поділяються на такі сорти:

• ЛДСП - 1 сорт (дефекти не прийнятні крім мінімальних),

• ЛДСП - 2 сорт (допустимі великі дефекти поверхні),

• без сорту (кардинальні дефекти поверхні, використовується в будівництві).

Загальне,транспортування.конвеєр

 

Конвеєр переміщує пакети, які після проходження преса для підпресовки стають щільними, що володіють транспортної міцністю брикетами. В даний час в промисловості деревостружкових плит відомо два принципово різних типи головних конвеєрів. Вони різняться тим, що в одному випадку пакети (а потім брикети) переміщаються на металевих піддонах, в іншому типі головного конвеєра - на стрічкових транспортерах, коли пресування безпіддонний. Кожна схема головного конвеєра має переваги і недоліки. Піддонний спосіб більш простий і надійний, але плити виходять з більшою разнотолщинностью, витрата теплової енергії більше. Безпіддонний спосіб забезпечує деяку економію енергії, підвищена якість плит.

 

Вміст формальдегіду в ДСП.

Технологічний процес виробництва ДСП передбачає строгий контроль при використанні зв'язуючих просочень і тому даний матеріал можна визнати екологічно чистим. Всі види ДСП проходять обов'язкову перевірку на вміст формальдегіду.

Як визначається вміст формальдегіду?

Зразок ДСП з площею поверхні 1 кв м поміщають в камеру об'ємом 1 куб м і через певний час беруть з камери пробу повітря для визначення в ньому формальдегіду. Цю пробу порівнюють з нормами і дають гігієнічний висновок про застосовність ДСП для виробництва меблів. Даний метод, називається "камерним", він вважається найбільш ефективним і органи держсанепіднагляду видають свої висновки на основі цього методу випробувань.

Відповідно до ГОСТ 10632-89, гранично допустимою концентрацією (ГДК) формальдегіду для атмосферного повітря вважається 0035 мг / куб м, повітря робочої зони - 0,5 мг / куб м. Завдяки сучасним технологіям виготовлення ДСП, концентрацію формальдегіду в деяких виробах вдалося знизити до 0,02 мг / куб м. І це при тому, що в масиві багатьох порід деревини (без клейових смол) звичайне природне вміст формальдегіду доходить до 12 мг. ДСП з показником емісії формальдегіду Е1 відрізняється більшою екологічною чистотою, а ось ДСП з Е2 забороняється використовувати у виробництві меблів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)