АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Фінішная обробка ДСП, шліфування поверхні і торців

Читайте также:
  1. Гвинтові лінії та гвинтові поверхні.
  2. Гідротермічна обробка зерна
  3. Допуски та способи їх перевірки при підготовці поверхні та приштукатурних роботах
  4. Завдання 5 . Переріз поверхні конуса площиною, яка перерізає його всі твірні та розташована під гострим кутом до його осі
  5. Закон нормального розподілу випадкових похибок та статистична обробка при нормальному розподілі результатів спостережень
  6. Зміцнення поверхні електроіскровим легуванням
  7. Математична обробка даних емпіричного дослідження
  8. Облицювання поверхні листами сухої штукатурки.
  9. Обробка гарбузових, томатних і бобових овочів
  10. Обробка гарбузових, томатних і бобових овочів.
  11. Обробка грибів.
  12. Обробка для народного хору Анатолія Дудки.

Шліфувальні машини на виробництві ДСП бувають: Чотирохголововчний, шестиголовочні, восьмиголовочні. Переваги більшої кількості головок це - якість шліфування. Чим більше головок тим краще якість шліфування, а й більше споживання електрики, шліфувальної стрічки.

 

Головки підрозділяються на калібрувальні, проміжного шліфування і шліфовочні, в такому ж порядку вони встановлені на шліфувальному верстаті. Відмінність колібровочних від шліфувальних і комбінованих - це відсутність притискного прасування.

На схемі - восьмиголовочний шліфувальний верстат, калібрувальні головки розміщуються одна над іншою і формують остаточну товщину листа ДСП.

 

 

Зовнішній вигляд шліфувального обладнання для ДСП.

 

Після цього етапу плита вже готова і придатна для відправки споживачеві, як ДСП-шліфоване або відправляється на наступну ділянку, для личкування різними декоративними покриттями.

ДСП шліфоване.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)