АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПАРАЛЕЛЬНІ ПОРТИ

Читайте также:
  1. IV . Квалификационные требования к спортивным судьям
  2. IV Зимний краевой физкультурно-спортивный фестиваль
  3. IV. Порядок присвоения спортивных разрядов
  4. J Нові конкурси (спортивні, творчі, містер гімназії)
  5. V . Права и обязанности спортивного судьи
  6. V. Порядок присвоения спортивных званий
  7. VII. Требования к организации транспортирования медицинских отходов
  8. Базовые принципы набора спортивной формы
  9. Благотворительной деятельностью, расходы на осуществление спортивных мероприятий, отдыха.
  10. В перечисленных классах запрещается применение спортивной резины
  11. В перечисленных классах запрещается применение спортивной резины (исключение класс «Спорт» и «Абсолют»)
  12. В перечисленных классах запрещается применение спортивной резины (исключение класс «Спорт»)

 

У паралельних портах для одночасної передачі байта інформації використовується вісім ліній. Цей інтерфейс відрізняється високою швидкодією, часто застосовується для підключення до комп'ютера принтера, а також для з'єднання комп'ютерів. (Адже при цьому істотно вища швидкість передачі даних, ніж при з'єднанні через послідовні порти: 4, а не 1 біт за раз.)

До паралельних портів може підключатися усе: від накопичувачів на магнітній стрічці до CD-ROM. Часто двонаправлений паралельний порт використовується для передачі даних між двома комп'ютерами, наприклад між настільним і портативним. Для зв'язку двох комп'ютерів через паралельний порт потрібен спеціальний кабель. У Windows 9х включена спеціальна програма, що називається Пряме кабельне з'єднання (Direct Cable Connection), яка дозволяє з'єднати два комп'ютери через нуль-модемний кабель.

Персональний комп'ютер працює максимум із трьома паралельними портами, що мають логічні імена LPT1, LPT2 і LPT3. Приєднання кабелю до адаптера паралельного інтерфейсу виробляється через 25-контактне роз’єм типу DB-Shell (DB-25), а з боку принтера використовується спеціальне 36-контактне роз’єм типу Centronics. Оскільки частота переданих сигналів може досягати десятків кгц, довжина таких кабелів звичайно не перевищує трьох метрів. Відомо кілька модифікацій паралельних швидкісних інтерфейсів, наприклад EPP (Enhanced Parallel Port) і ECP (Extended Capabilities Port). Ці інтерфейси забезпечують швидкість до 2-5 Мбайт/з і підтримують двосторонню передачу даних. В даний час обидві модифікації об'єднані в одному стандарті IEEE 1284.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)