АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Україна. Державна мова - українська

Читайте также:
  1. Module III. Україна
  2. ГОРИТЬ МОЯ УКРАЇНА
  3. Львів, Україна
  4. Наддніпрянська Україна в 1900-1914 рр.
  5. Правобережна Україна в ХІХст.
  6. Радянська Україна: особливості історичного розвитку
  7. ТЕМА 10. УКРАЇНА У 60-80-ТІ РОКИ XX СТ.
  8. Тема 11: Україна в роки Першої світової війни
  9. Тема 16: Україна в роки Другої світової війни (1939–1945 рр.)
  10. ТЕМА 3. УКРАЇНА -РУСЬ (IX СТ. – ПЕРША ПОЛОВИНА XIV СТ.)
  11. Тема 8. Україна в роки Другої світової війни (1939-1945 рр.)
  12. ТЕМА 8. УКРАЇНА В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ КОМУНІСТИЧНОГО РЕЖИМУ

Столиця - Київ.

Державна мова - українська.

Грошова одиниця - гривня (UАН).

Час на одну годину відстає від московського і збігається з білоруським.

Дорожній рух:

Таблиця 1.1.

Обмеження швидкості руху

у містах і населених пунктах 60 км/год
поза населеними пунктами 70 км/год
на авомагістралях 90 км/год

Таблиця 1.2.

Допустимі габарити автопоїзда

Ширина: 2,65 м
Висота 4,0 м
Довжина 22 м

 

Таблиця 1.3.

Допустима повна маса автомобіля

Причіп: 20,00т
Тягач з напівпричепом 38,00т

Міністерство Інфраструктури та Державтоінспекція мають право встановлювати маршрути, на яких допускається проїзд транспортних засобів повною масою 40 т, для контейнеровозів на встановлених маршрутах - 44 т, з навантаженням на одиночну вісь - 11 т, на здвоєну вісь з відстанню між осями менше 2,5 м - 18 т, на будову вісь з відстанню між осями менше 2,5 м - 24 т.

Митні обмеження:

При ввезенні від оподаткування звільняються:

- товари, сумарна митна вартість яких не перевищує 200 євро, а загальна маса не перевищує 50 кг, горілчані вироби у кількості до 1 літра, вино - 2 літра, пиво - 5 літрів, тютюнові вироби - 200 сигарет, а також тимчасово ввезені товари під зобов'язання про їх зворотне вивезення.

Можна ввозити продукти харчування для власного споживання на суму до 50 євро на одну особу в таких обсягах:

- В упаковці виробника, призначені для роздрібної торгівлі у кількості не більше однієї упаковки або загальною масою, яка не перевищує двох кілограмів, кожного найменування на одну особу;

- Без упаковки - не більше двох кілограмів кожного найменування на одну особу;

- Без упаковки - неподільний продукт, готовий безпосередньо до вживання, у кількості не більше, ніж одиниця кожного найменування на одну особу.

Заборонено ввозити:

- Товари, що можуть завдати шкоди здоров'ю або загрожувати життю населення та тваринному світу чи призвести до заподіяння шкоди довкіллю;

- Літературні та художні твори, поліграфічну та іншу друковану продукцію, кіно-, фото-, аудіо та відеоматеріали, що пропагують війну, жорстокість, порнографію, расову, етнічну або релігійну ворожнечу, закликають до насильницького повалення конституційного ладу в України;

- Товари та особисті речі, на пропуск яких потрібні дозволи інших державних установ, без наявності цих дозволів. Перелік цих товарів та особистих речей визначається Кабінетом Міністрів України.

Дозволяється вільне ввезення до $ 10 тис., при ввезенні від $ 10 тис. до $ 50 тис. (у тому числі платіжні документи в іноземній валюті та дорожні чеки) необхідні документи про джерела походження валюти (для резидентів) і заяву на ввезення валюти з зазначенням мети ввезення. Ввезення понад $ 50 тис. дозволений тільки в безготівковому вигляді або за допомогою платіжних документів в іноземній валюті. На ввезення валюти в сумі, яка перевищує $ 50 тис., потрібно спеціальний дозвіл НБ України.

Українська валюта вивозиться тільки за наявності митної декларації на вивезення цієї валюти з України. Дозволяється вивозити предмети на суму до 100 тис. євро, на вивіз творів мистецтва, культурних та історичних цінностей необхідний дозвіл Міністерства культури України. Заборонено вивезення дорогоцінних металів і каменів, культурних цінностей, отруйних, радіоактивних, вибухових речовин і анульованих цінних паперів.

Дозволяється вивозити валюту України (за умови обов'язкового декларування) у розмірі до UАН 10 тис. (до 1 тис. - на умови усного декларування), іноземну валюту - у сумі до $ 6 тис. на одну особу (до 1 тис. - на умові усного декларування), дорожні чеки та інші платіжні документи - на суму не вище $ 5 тис. Дозволяється вивезення раніше ввезеної іноземної валюти за наявності митної декларації на її ввезення (необхідні відповідні документи).

Обмеження руху:

Обмежень руху автотранспортних засобів у недільні та святкові дні немає.

Ввезення палива:

Дозволяється ввезення палива в обсязі повної заправки паливних баків, технологічно пов'язаних з двигуном. Заправка паливом здійснюється за національну валюту або на спеціальних автозаправних станціях за вільно конвертовану валют.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)