АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформація по країнах призначення, відправлення та транзиту

Читайте также:
  1. Аграрні відносини в імперіалістичних країнах
  2. Аналіз асиметрій розвитку галузі побутової хімії у старих (ЄС-15) та нових (ЄС-12) країнах-членах
  3. Аналіз розвитку МСБ в країнах ЄС
  4. Боротьба трудящих сільського господарства проти гноблення монополій І великих землевласників у капіталістичних країнах. Аграрні програми комуністичних І робітничих партій
  5. Види законів, що регулюють конституційно-правові відносини в зарубіжних країнах.
  6. Використання системи академічних кредитів у деяких країнах ЄС
  7. Вихідна інформація
  8. Вихідна інформація
  9. Відправлення правосуддя
  10. Глава 36. Переміщення (пересилання) товарів через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях
  11. Дезінформація як метод маніпулювання людською свідомістю
  12. Державне регулювання економіки в зарубіжних країнах

ЗМІСТ

1.Вхідні дані………………………………………………………………………1

2.Вступ……………………………………………………………………………2

3.Інформація по країнах призначення, відправлення та транзиту…………..4

4.Технічні характеристики обраного рухомого складу………………………28

5.Маршрут перевезення вантажу……………………………………………..30

6.Розрахунок витрат на виконання міжнародного перевезення…………….31

7.Графік руху та відпочинку водіїв при виконанні міжнародного рейсу(згідно вимог ЄУТР)……………………………………………………………………41

8.Висновки………………………………………………………………………43

9.Список використаної джерел…..……………………………………………44


Вхідні дані

Протяжність маршруту міжнародного перевезення м.Київ (Україна)– м.Анкара (Туреччина). Для перевезення вантажу використовують вантажний автомобіль Volvo FH 13 400.26 6×2 (Euro-5)

Вантаж до перевезення- масло соняшникове рафіноване

Клас вантажу γст=2

 

ВСТУП

Географічне розташування території України дає змогу на відміну від багатьох країн Європи розвивати транспортні зв'язки в усіх напрямах, використовуючи практично всі види транспорту. Транспортні системи з використанням залізничного, автомобільного, водного, авіаційного транспорту мають розвинуту мережу магістральних сполучень, здатні забезпечити внутрішні та транзитні перевезення пасажирів та вантажів, а також зовнішньоекономічні транспортні зв'язки України з іншими державами. Вихід до Чорного та Азовського морів, судноплавність Дніпра та Дунаю відкривають можливості для комплексного використання різних видів транспорту, створюючи таким чином транспортні системи для прискореного та ефективного забезпечення потреб країни в перевезеннях. В умовах нових економічних відносин визначаються сфери раціонального використання кожного виду транспорту, формуються транспортні пріоритети.

Автомобільний транспорт характеризується високою маневреністю. Він відіграє значну роль у забезпечені змішаних і місцевих перевезень на невеликі відстані. Найкращі автомобільні дороги – автостради, які дають змогу рухатися з великою швидкістю.

Основним документом в автомобільних перевезеннях є товаротранспортна накладна (Road Way Bill), що виконує функції: договору перевезення; товаророзпорядчого документа; розписки перевізника. Зміст відомостей, що вказуються в накладній, визначається Конвенцією про договір міжнародного перевезення вантажів автомобільним транспортом (КДПВ) від 1956 p., учасником якої був СРСР.

Автомобільні тарифи встановлюються в розрахунку за перевезення однієї тонни вантажу залежно від відстані і можуть передбачати певні надбавки, знижки і штрафи з установленої суми.

Крім автотранспортної накладної, із вантажем відправляють товаророзпорядчі документи: пакувальний лист, відвантажувальні специфікації, сертифікати якості й інші документи, необхідні для ввозу товару в країну покупця та перетинання транзитних країн.

 

При перевезенні вантажу застосовується наскрізний мметод організації руху і такі системи організації праці водії на маршруті: одинична їзда.

 

Інформація по країнах призначення, відправлення та транзиту


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)