АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зачіски

Читайте также:
  1. Звичаї та обряди запорозьких козаків
  2. Індивідуальні завдання
  3. Побутові послуги
  4. Примітка
  5. РЕШЕТО І ПІСОК
  6. Розділ 11. Діловий етикет та професійна культура спілкування
  7. Стрижки, фарбування.
  8. Тема Маркетинг у сфері послуг

Кожна епоха вносила свої особливості у розвиток світового мистецтва і залишала в історії перукарства відбиток, свої творчі знахідки, знання які допоможуть у майбутньому знайти власний стиль,створити бренд у світі перукарського бізнесу. Для цього необхідно знати найпрогресивніші етапи в історії суспільного життя, культури і мистецтва, уявлення людей про красу, художньо – естетичні цінності, вироблені у кожній національній культурі.

Кожна людина індивідуальна і сучасний стиліст – перукар знайде деталі та контури, здатні найбільш вигідно подати цю індивідуальність, відтінити її ще більше і повністю задовольнити очікування клієнта. Особливо модними тенденціями на сьогодні є пишні зачіски, велика різноманітність постижерних виробів та велика гамма вибору кольорів. В зачісках, як і в одязі, простежується тенденція неправильних геометричних форм. Кожна зачіска має вписуватись у геометричну фігуру. В моду входять трикутні чубчики, асиметричні форми в зачісках,ажурні коси.

 

 

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)