АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 13. 1. Здійснити загальну характеристику складових системи фінансового управління (фінансова політика, фінансова стратегія

Читайте также:
  1. I варіант
  2. I варіант
  3. II варіант
  4. II варіант
  5. Варіант
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. ВАРІАНТ 1
  11. ВАРІАНТ 1
  12. Варіант 1

1. Здійснити загальну характеристику складових системи фінансового управління (фінансова політика, фінансова стратегія, фінансове планування, фінансовий контроль).

2. Визначити моделі оптимізації структури капіталу підприємства.

Завдання до практичної частини контрольної роботи

Задача 1. Ви збираєтеся накопичити 50 000 грн. протягом року за допомогою банківського депозиту, який передбачає щомісячне нарахування простих відсотків по місячній відсотковій ставці 12%. Яку суму необхідно покласти на депозит?

Задача 2. Обчислити поточну вартість облігації з нульовим купоном, вартістю 700 грн. і терміном погашення 2 роки, якщо прийнята норма прибутку становить 11,0%.

Варіант 14

1. Визначити методи обґрунтування управлінських рішень в умовах ризику та невизначеності.

2. Навести та проаналізувати класифікацію доходів підприємства за різними економічними ознаками.

Завдання до практичної частини контрольної роботи

Задача 1. Що вигідніше при вкладенні грошей на 2 роки: відсоткова ставка 40% річних при нарахуванні 2 рази на рік, або ставка 38% річних, які нараховуються 12 разів на рік за умови нарахування по схемі складних відсотків?

Задача 2. Облігація з терміном погашення 1 рік та сумою до погашення 1000 грн. була повністю реалізована фінансовим інститутом за ціною 782 грн. за штуку. Підприємство А купило 10000 цих облігацій. Пройшло півроку та підприємство вирішило продати облігації на вторинному ринку. Поточна відсоткова ставка по боргових інструментах тривалістю 1 рік на момент продажу становила 25%. По якій ціні підприємство може продати ці облігації, і який дохід воно може отримати?

Варіант 15

1. Розглянути методичний інструментарій врахування фактора ризику у фінансових операціях.

2. Висвітлити етапи управління оборотними активами підприємства.

Завдання до практичної частини контрольної роботи

Задача 1. Результати роботи підприємства за звітний період характеризують такі дані:

Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції тис.грн.  
- постійні витрати - змінні витрати тис.грн. тис.грн.  

Визначити, на скільки відсотків та які обсяги прибутку на підприємстві буде втрачено, якщо обсяги чистого доходу (виручки) від реалізації продукції в прогнозному періоді зменшаться на:

а) 20%, б) 33%.

Задача 2. Вексель на 800 тис. грн. обліковується банком по обліковій ставці 12% при нарахуванні відсотків 4 рази на рік. Вексель обліковується за 7 місяців до погашення. Необхідно визначити величину дисконту.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)