АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Взаємозв’язок моделей

Читайте также:
  1. Crown Victoria одна из популярных в США моделей (в полиции, такси, прокате, на вторичном рынке). Производство в Канаде. Дебют модели состоялся в 1978.
  2. Взаємозв’язок філософії і конкретних наук.
  3. Із запропонованих математичних моделей вибрати ту, котра показує розрахунок «дебетового обороту»
  4. Какая из представленных ниже моделей экономического поведения отражает макроэкономический аспект регулирования?
  5. Класифікація моделей систем
  6. Класифікація соц.-економічних моделей в ЄС за А.Сапіром.
  7. Классификация моделей президентства
  8. Короткий огляд можливих моделей по вибраній задачі
  9. На основі опорних схем і знакових моделей
  10. Не санкционированных манёвров пилотажных моделей класса F-3A.
  11. Общие черты и противоречия трендовых моделей

Можливість внутрішньої синхронізації даних між моделями дозволяє організовувати роботу з великою кількістю моделей в PowerDesigner. Взаємозв’язки визначаються набором правил, залежних від типів моделей, що зв’язуються. В загальному вигляді ці правила вказано на малюнку.

Рис.4 Правила взаємозв’язків моделей в PowerDesigner

Сині стрілки показують можливість генерації однієї моделі з іншої. Наприклад, із фізичної моделі даних можна згенерувати XML модель. Из Концептуальної моделі даних можна згенерувати Фізичну, и навпаки.

Пунктирними стрілками зв’язані ті моделі, для яких доступний процес експорту і імпорту об’єктів. Наприклад, із моделі Бізнес процесів можна експортувати інформацію про дані в Концептуальну модель даних.

Також PowerDesigner здатний синхронізувати моделі з файлами зовнішніх форматів, які можуть бути результатом розробки коду в середовищі програмування, скриптом для створення або зміни бази даних і т.д. Наприклад, Об’єктно-орієнтована модель (Object Oriented Model) може синхронізуватися с кодом на різних мовах програмування (С#, VB.NET, і Java, J2EE, PowerBuilder,і інші). Як зображено на малюнку, зв’язок з файлами зовнішніх форматів двосторонній: це означає, що можно створювати модель шляхом процедури зворотнього проектування (Reverse Engineering) и навпаки, - згенерувати файл зовнішнього формату на основі заданої моделі. Так, Фізична модель відновлюється на основі реального DDL-скрипту для створення бази даних, і такий же DDL генерується на основі наявної моделі.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)