АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Створення класу

Читайте также:
  1. I. Організація класу до уроку.
  2. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  3. Аналіз існуючих теоретико-практичних розробок створення інформаційних систем для вирішення обраної проблеми.
  4. Банківські об'єднання: порядок створення та їх типи
  5. Ведення даних для створення плакату
  6. Визначення конструкції (структури) та асортименту порід для створення захисних смуг на присітковому фонді.
  7. Використання форм і звітів для створення застосувань в MS Access
  8. ЗАВДАННЯ 2. Уважно вивчіть методичні рекомендації стосовно створення завдання на виконання друку документів на мережному принт-сервері.
  9. Звучить урочиста музика. Президент передає наказ вчительці 1 класу.
  10. ІІІ Модуль. Організація створення документів та їх класифікація
  11. Інструментальні програмні засоби для створення експертних систем.
  12. Історія створення і організації митних органів незалежної України

1) На панелі інструментів Pallet вибираємо (Class) Клас.

2) В робочій області створюємо клас .

3) Два рази натискаємо на зображення класу. У вікні властивості (Class Properties) вказується:

•Вкладка General: Назва класу і назва в програмному коді в полях Ім'я і код.

• Вкладка Attributes - вносяться атрибути класу. Кожен атрибут має свої властивості, їх можна вказати у властивостях атрибута (для цього натиснути на введений атрибут два рази лівою кнопкою миші - відкриється форма Властивості атрибутів). У властивостях атрибута заповнюються поля ім'я та код, вибирається тип для кожного значення атрибута (тип даних рядок). Для того щоб вибрати значення атрибута за замовчуванням, необхідно перейти на вкладку Детально (Detail) і в поле Початкове значення (Initial value) вписати задане значення.

Вкладка Operation - вносяться операції, які може виконувати цей клас. Кожна операція має свої властивості, їх можна вказати у властивостях операції (для цього натиснути на створену операцію два рази лівою кнопкою миші - відкриється форма Властивості операції). У властивостях операції заповнюються поля ім'я та код, вибирається тип значення, що повертається (поле Return type). На вкладці Параметри (Parameters) можна вказати параметри операції та їх типи.

Якщо список атрибутів і / або операцій занадто великий, можна уточнити інформацію за допомогою ключового слова (стереотипу), поле стереотип.

Також додаткову інформацію можна внести в поле коментаря Note (Примітка).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)