АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Редакція офіційних видань

Читайте также:
  1. ГЛАВА ДЕСЯТАЯ, в которой Кристофер Робин устраивает торжественный Пиргорой и мы говорим Всем-Всем-Всем До Свиданья
  2. Особливості визначення віку кримінальної відповідальності за відсутності офіційних даних, що його підтверджують.
  3. ОСОБЛИВОСТІ ІЛЮСТРУВАННЯ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
  4. Порядок легалізації офіційних документів за кордоном
  5. Пострадянська структура друкованих видань
  6. СТРАТЕГІЯ ПЕРІОДИЧНОГО ВИДАННЯ ПО ВТРИМАННЮ ЧИТАЦЬКОГО ПОПИТУ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ НА РИНКУ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
  7. Тема 2.3. Типологічні ознаки електронних видань
  8. Тема: «Класифікаційна схема видань»

Редакція офіційних видань здійснює організаційну роботу за тематикою згідно зі своїм профілем і забезпечує високий ідейно-політичний, теоретичний, науково-технічний і професійний рівень видань. Займається формуванням і підготовкою бюлетенів та відомостей до випуску. Проводить оцінку матеріалів, пропонованих для публікації, виконує роботу з підготовки їх до друку згідно з вимогами, визначеними стандартами, технічними умовами та іншими нормативними документами.

Редакцію очолює завідуючий, який підпорядковується головному редактору видавництва.

Редакція автоматизованої підготовки видавничих оригіналів

Редакцію очолює завідуючий, який підпорядковується головному редактору видавництва.

Згідно зі своєю спеціалізацією редакція веде організаційну і творчу роботу з визначення тематики видань і забезпечує створення літератури на високому науковому і художньому рівнях. Відповідно до тематичного плану займається добором авторів, створенням книг, їх оцінкою; редагує оригінали, що надійшли від авторів; виконує план здачі видавничих оригіналів на виробництво, здійснює контроль якості коректур і сигнальних примірників, забезпечує заходи щодо скорочення строків проходження видань у редакційно-видавничих процесах і підвищення якості продукції, що випускається.

Редакція автоматизованої підготовки видавничих оригіналів призначена для автоматизації основних стадій редакційно-видавничого процесу: редагування тексту авторського оригіналу, підготовки видавничого оригіналу, автоматичного складання, технічного редагування та коректури набору.

4. Відділ бухгалтерського обліку, фінансів і планування

Керує діяльністю бухгалтерії головний бухгалтер, який несе відповідальність за виконання покладених на нього функцій; підпорядковується директору видавництва. Проводить розрахунки з авторами, перекладачами, упорядниками, позаштатними редакторами, рецензентами, художниками та ін. згідно з укладеними договорами й угодами та встановленими нормами оплати; з поліграфічними підприємствами, постачальниками паперу і оправних матеріалів, книготорговельними та іншими організаціями; з працівниками видавництва щодо заробітної плати, премій; з держбюджетом. Забезпечує своєчасне перерахування державних податків, відрахувань від прибутку та інших оплат. Складає баланси основної діяльності видавництва (місячні, квартальні, річні).


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)