АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Виды атрибутов ГЭ

Читайте также:
  1. Базовые понятия реляционной модели данных. Ключи. Неопределенные значения. Ссылочная целостность и способы ее поддержания. Атомарность атрибутов и 1НФ.
  2. Вводная часть исследовательской работы. Формулировка основных научных атрибутов.
  3. Замыкание множества атрибутов на множестве FD. Алгоритм построения. Пример. Польза. Суперключ отношения, его связь с замыканием и FD.
  4. Крепостных атрибутов
  5. Этап второй: Выбор Атрибутов

 

Задание типовых свойств ГЭ

¡ динамическая трансформация

l перемещение

l масштабирование

l вращение

Функции управления

 

Человеко-машинный интерфейс. Основные принципы реализации. Стандарты.

Поняття ПЛК та HMI. Функціональне призначення та основні можливості пристроїв. Побудова ПЛК. Робочий цикл контролера. Час реакції ПЛК.

 

l Человеко-машинный интерфейс

¡ Мнемосхемы

¡ Операторские панели

l Архивирование данных

Системніе сообщения

Отчет тревог

Архивирование данніх

 

Практична частина: приклади типових завдань, що є в білетах

1. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до значення параметру на його аналоговому вході №4 за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу Ethernet.

2. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до значення параметру на його аналоговому вході №3 за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу RS-232.

3. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера для управління його дискретними виходами використовуючи маску за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу RS-232.

4. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера для отримання стану його дискретних входів використовуючи маску за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу Ethernet.

5. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера для передавання значення уставки на його аналоговий вихід №1 за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу RS-232.

6. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера для передавання значення уставки на його аналоговий вихід №2 за допомогою програмного модуля Modbus-slave по інтерфейсу Ethernet.

7. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до значення параметру на аналоговому вході №4 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу RS-232.

8. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до ПЛК ОВЕН для управління його дискретними виходами використовуючи маску за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

9. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до ПЛК ОВЕН для отримання стану його дискретних входів використовуючи маску за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу RS-232.

10. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера для передавання значення уставки на аналоговий вихід №1 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

11. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до значення параметру на аналоговому вході №3 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

12. Налаштувати доступ з боку Lectus Modbus OPC/DDE-сервера до значення параметру на аналоговому вході №4 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

13. Налаштувати доступ з боку ОРС-клієнта Matrikon до ПЛК ОВЕН для управління його дискретними виходами використовуючи маску за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу RS-232.

14. Налаштувати доступ з боку ОРС-клієнта Matrikon до ПЛК ОВЕН для отримання стану його дискретних входів використовуючи маску за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

15. Налаштувати доступ з боку ОРС-клієнта Matrikon для передавання значення уставки на аналоговий вихід №1 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу RS-232.

16. Налаштувати доступ з боку ОРС-клієнта Matrikon для передавання значення уставки на аналоговий вихід №2 в ПЛК ОВЕН за допомогою ОРС-сервера CoDeSys по інтерфейсу Ethernet.

17. Налаштувати доступ до модуля МДВВ з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом Modbus та інтерфейсом RS-485 для отримання стану дискретних входів та управління його дискретними виходами.

18. Налаштувати доступ до модуля МДВВ з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення маски входів та встановлення параметра ШІМ в 3-му каналі.

19. Налаштувати доступ до модуля МВА з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом Modbus та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його 1-му вході (датчик положення засувки, 0…900 Ом).

20. Налаштувати доступ до модуля МВА з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його 1-му вході (датчик положення засувки, 0…900 Ом).

21. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ101 з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході та встановлення значення уставки.

22. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ201 з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом Modbus-RTU та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході та встановлення значення уставки.

23. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ201 з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом Modbus-ASCII та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході та встановлення значення уставки.

24. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ201 з боку ОРС-клієнта Matrikon за допомогою OPC-сервера для пристроїв ОВЕН з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході та встановлення значення уставки.

25. Налаштувати доступ до модуля МВА з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення на його вимірювальних входах. Зробіть візуалізацію для відображення значення параметру на 1-му вході (датчик положення засувки, 0…900 Ом) модуля та налаштуйте контроль за границями.

26. Налаштувати доступ до модуля МДВВ з боку з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання стану його входів. Зробіть візуалізацію для відображення стану перших чотирьох входів.

27. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ101 з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході. Зробіть візуалізацію для відображення значення параметру та налаштуйте контроль за границями.

28. Налаштувати доступ до регулятора ТРМ201 з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення параметру на його вимірювальному вході. Зробіть візуалізацію значення параметру та налаштуйте контроль за границями.

29. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання значення на його 4-му вимірювальному вході, використовуючи програмний модуль OWEN-slave. Зробіть візуалізацію для відображення значення параметру та налаштуйте контроль за границями.

30. Налаштувати доступ до ПЛК150 з боку SCADA-системи ОРМ для пристроїв з протоколом ОВЕН та інтерфейсом RS-485 для отримання стану його входів, використовуючи програмний модуль OWEN-slave. Зробіть візуалізацію для відображення стану його входів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)