АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КОНТРОЛЮВАННЯ ТА ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

Читайте также:
  1. I. ПСИХОДИНАМИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ КОНСУЛЬТАТИВНОЙ ПРАКТИКИ
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  4. II. Цели и задачи учебно-ознакомительной практики
  5. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  6. IV ПРОГРАМА ПРАКТИКИ
  7. IV. Методические указания по прохождению производственной практики
  8. IV. Подведение итогов учебной практики
  9. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  10. V. ПРАВОВЫЕ АКТЫ И МАТЕРИАЛЫ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ
  11. VIІ Підведення підсумків практики
  12. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики

 

Контролювання переддипломної практики забезпечує повноту, своєчасність та якість виконання програми практики.

Контролювання за проходженням переддипломної практики з боку кафедри менеджменту ЗЕД здійснюється:

– керівником магістерської роботи;

– завідуючою кафедрою.

Метою контролю є виявлення та усунення недоліків і надання допомоги студентам у виконанні програми переддипломної практики.

На кожному етапі контролювання застосовуються специфічні методи.

Попереднє контролювання здійснюється під час підготовки студентів до проходження переддипломної практики, тобто на зборах, де пояснюються цілі переддипломної практики, порядок її проходження, форма звітування, а також передаються студентам направлення на базу переддипломної практики, щоденники та програма переддипломної практики.

Поточне контролювання з боку керівника переддипломної практики від кафедри здійснюється під час відвідування ним баз переддипломної практики, а також під час бесід зі студентами у дні, встановлені кафедрою для консультування студентів щодо проходження переддипломної практики і підготовки магістерської роботи.

Підсумкове контролювання відбувається під час оцінювання та захисту звіту з переддипломної практики.

Після закінчення терміну переддипломної практики студенти звітують на кафедрі про виконання програми переддипломної практики. Загальна форма такої звітностіподання письмового звіту, підписаного і оціненого безпосередньо керівником від бази переддипломної практики, а також керівником магістерської роботи. Крім того, подається заповнений і оформлений щоденник переддипломної практики, де міститься засвідчений печаткою відзив керівника від підприємства – бази переддипломної практики про виконання студентом програми переддипломної практики.

Звіт з переддипломної практики оформлюється відповідно до ДСТУ 3008-95 від 23.02.1995р "Документація. Звіт у сфері науки та техніки. Структура та правила оформлення".

Звіт перевіряє керівник переддипломної практики від підприємства і ставить підпис на титульній сторінці.

Письмовий звіт разом зі щоденником подається у встановлений термін (не пізніше трьох днів до закінчення переддипломної практики) керівнику магістерської роботи для перевірки, рецензування та допуску до захисту. Письмовий відзив керівника магістерської роботи від кафедри заноситься до щоденника практиканта.

За результатами перевірки звіту керівник переддипломної практики від кафедри приймає рішення про допуск його до захисту або повертає студенту на доопрацювання відповідно до зазначених зауважень.

До захисту допускаються студенти, які повністю виконали програму переддипломної практики, представили звіт згідно з встановленою формою та одержали позитивну характеристику керівника від підприємства – бази переддипломної практики.

Захист звітів відбувається на кафедрі в комісії, що призначається завідуючою кафедрою менеджменту ЗЕД. Комісія приймає залік протягом перших п‘яти днів після терміну закінчення переддипломної практики.

Результати захисту звітів заносяться в екзаменаційну відомість та проставляються у залікових книжках. Форма підсумкового атестування – диференційований залік.

При визначенні рівня академічної успішності при отриманні диплому разом з іншими оцінками студента враховується оцінка за переддипломну практику.

Студенти, які своєчасно не подали і не захистили звіт, не допускаються до підсумкової державної атестації. Студенти, які не виконали програму переддипломної практики без поважних причин, відраховуються з університету. Студенти, які отримали у комісії негативну оцінку з переддипломної практики, також відраховуються.

Інформація про хід переддипломної практики та його підсумки обговорюється на засіданнях кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)