АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Форми контролю

Читайте также:
  1. VII.1. Матеріали контролю для підготовчого етапу заняття.
  2. Аграрні реформи
  3. Аналитическое трансформирование снимков.
  4. Аналогично сформированы списки ЛДПр и на не упомянутых выше выборах представительных органов власти административных центров регионов.
  5. Антиконкурентні дії органів влади, місцевого самоврядування, адміністративно - господарського управління і контролю
  6. Биологическая изменчивость людей и биогеографическая характеристика среды. Экологическая дифференцировка человечества. Понятие экологических типах людей и их формирования.
  7. В результате перцептивного действия формируются различные когнитивные структуры.
  8. В формировании личности ребенка
  9. Види, форми і методи фінансового контролю.
  10. Визначення густини матеріалу правильної геометричної форми.
  11. Візуально-інструментальний метод контролю дозволяє виявити
  12. Власність: сутність, форми і місце в економічній системі.

Форми контролю і система оцінювання здійснюються відповідно до вимог програми практики та Інструкції про систему оцінювання навчальної діяльності студентів при кредитно-модульній системі організації навчального процесу, затвердженої МОЗ України (2005).

Оцінка за модуль визначається як сума оцінок поточного контролю за змістові модулі (у балах) та оцінки підсумкового модульного контролю (у балах), яка виставляється при оцінюванні практичних навичок відповідно до переліку, визначеного програмою практики.

Максимальна кількість балів, що присвоюється студентам при засвоєнні модуля (залікового кредиту) − 200, в тому числі за поточну діяльність (змістові модулі) − 120 балів (60%), за результатами модульного підсумкового контролю − 80 балів (40%).

Поточний контроль студентів в терапевтичному, хірургічному, педіатричному і пологовому відділеннях (змістові модулі) здійснюється керівниками-викладачами практики від профільних кафедр університету та керівниками виробничої практики від бази.

Поточний контроль здійснюється відповідно до конкретних цілей на кожному змістовому модулі. Одним із видів діяльності студента та його контролю з боку керівника практики є ведення Щоденника виробничої практики (додаток 1), який заповнюється студентом після кожного дня проходження практики та підписується керівниками виробничої практики від бази та від університету. Після закінчення кожного змістового модуля студент заповнює Зведений цифровий звіт про виконану роботу (додатки 2-5).

Поточне оцінювання студента за кожний змістовий модуль здійснюється відповідним керівником виробничої практики від університету (наприклад, змістовий модуль «Основні обов’язки та професійні дії лікаря терапевтичного відділення стаціонару» оцінює викладач кафедри внутрішньої медицини з урахуванням оцінки безпосереднього керівника практики від бази практики) на основі Зведеного цифрового звіту про виконану роботу та поточної діяльності студента. Керівники виробничої практики аналізують роботу студентів у відділеннях, враховуючи їх дисципліну (студент не повинен мати пропусків днів практики), якість ведення Щоденника (обґрунтування і формулювання діагнозу, визначення плану обстеження і лікування), якість оволодіння навичками клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики, участь у наданні невідкладної медичної допомоги, застосування принципів етики та деонтології у практиці лікаря. Заповнення Зведеного цифрового звіту по кожному змістовому модулю дає можливість вірно оцінити поточну навчальну діяльність студента. Наявність заповненого та завіреного підписом керівників практики Щоденника та Зведеного цифрового звіту за кожний змістовий модуль є обов'язковим для допуску студента до підсумкового модульного контролю.

У разі засвоєння не менше 60% практичних навичок (18 балів з 30 за змістовий модуль) студент, який у сумі набрав 72 бали і більше з 120 можливих балів, допускається до підсумкового модульного контролю.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)