АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови проведення. Учасник конкурсу приймає участь у кожній номінації

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. S0. Умови спадкування
  3. А) Передумови квантової теорії
  4. Б) за умови нееластичного попиту
  5. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  6. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  7. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  8. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  9. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  10. Виявляти хиби в організації та методиці проведення навчального процесу.
  11. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.
  12. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.

 

Учасник конкурсу приймає участь у кожній номінації. Місце конкурсанта складається із суми балів, які він отримав за участь у двох номінаціях.

Всі комп’ютери на робочих місцях учасників конкурсу мають працювати в автономному режимі. Локальна мережа має бути відключена.

Конкурсні завдання розробляються провідними фахівцями з інформаційних технологій або членами журі конкурсу.

Учасники зобов’язані дотримуватись Положення про конкурс, правил його проведення, норм і правил техніки безпеки, виявляти бережливе ставлення до обладнання, приладів, інструментів, виконувати рішенні оргкомітету і журі.

Під час виконання конкурсних завдань керівники делегації та інші сторонні особи не мають права знаходитись в приміщенні, де виконують роботу учасники змагань.

Час, відведений для захисту домашнього завдання – 5 хвилин.

Час, відведений для виконання конкурсного завдання у кожній номінації – 1 година.

Делегації або учасники, які допустили порушення Положення, Правил, Виклику та інших регламентуючих документів, одержують стягнення згідно з Правилами або взагалі дискваліфікуються. Вирішальне слово в таких випадках має представник ДОЦНТТ та ІТУМ, відповідальний за проведення конкурсу.

Під час регіональних конкурсів кількість номінацій може скорочуватися.

 

Умови проведення конкурсу в номінації «Комп’ютерний вернісаж»

В номінації «Комп’ютерний вернісаж» конкурс складається з двох частин:

a) захист домашнього завдання – комп’ютерного малюнка на тему, яку вибирає сам учасник конкурсу.
Малюнок повинен бути виконаний в графічному редакторі PAINT (стандартна програма операційної системи Windows) та розпечатаний на аркуші паперу формату А4 у цвітному кольорі. Після закінчення конкурсу малюнок не повертається конкурсанту, а залишається для демонстрування на обласний виставці комп’ютерної графіки. Форма захисту роботи вибирається по бажанню учасника конкурсу.

Обов’язково подання на конкурс домашнього завдання в електронному вигляді.

b) виконання конкурсного завдання (намалювати у графічному редакторі PAINT малюнка на тему, яку пропонують організатори конкурсу)

Виконання завдання та його відпрацювання і налагодження повинні проводитися тільки під час конкурсу, у термін, що відведений для таких робіт.

Критерії оцінювання робіт:

- точна реалізація теми завдання;

- відповідність художнього оформлення.

Термін виконання малюнку – 1 година.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)