АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Додавання юридичної особи

Читайте также:
  1. Виникнення, становлення та розвиток юридичної деонтології як науки.
  2. Відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.
  3. Втечі засудженої особи.
  4. Гарантії юридичної практичної діяльності
  5. Додавання нового готелю в довідник
  6. Додавання нової фізичної особи в базу даних.
  7. Додавання нової юридичної особи в базу даних.
  8. Зміст юридичної діяльності
  9. Координація і взаємодія у ході здійснення юридичної практичної діяльності
  10. Методологічні підходи до розуміння (вивчення) юридичної діяльності
  11. Охарактеризуйте мету юридичної відповідальності.

Розглянемо додавання юридичної особи на прикладі додавання даних про «нашу» компанії (від якої в подальшому буде вестися робота в програмі)

В розділі Юридические лица натискуємо кнопку Добавить.

У вікні Юридическое лицо вказуємо дані нашої компанії (навчального закладу). Тип юр. Лица - необхідно вибрати Члены корпорации. Записуємо назву компанії (наприклад Наша компанія), вибираємо країну та вказуємо наступні дані: реквізити компанії. Якщо необхідно, то можна вказати куратора компанії, наприклад, Іванова Івана Івановича, якого ми задавали в розділі Адміністрування.

На вкладці Контактные лица натискуємо кнопку Добавить та у вікні, що відкрилося вибираємо контактну особу цієї компанії із списку, що відкривається. В даному випадку це Іванов Іван Іванович. Вибираємо посаду, наприклад – менеджер. Можна внести примітку та натиснути ОК.

На вкладці Группы можна відмітити до яких груп відноситься наша компанія.

На вкладці Адреса задаємо адресу нашої компанії по аналогії адреси для фізичних осіб. Адреса може бути як юридична так і поштова.

На вкладці Расчетный счет задаємо розрахунковий рахунок нашої компанії. Натискуємо кнопку Добавить. У вікні, що відкрилося вибираємо Банк зі списку, пишемо Расчетный счет та вибираємо Валюту, в якій буде проведена оплата. Натискуємо ОК.


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)