АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Додавання нової юридичної особи в базу даних

Читайте также:
  1. АНКЕТА ЗАТРИМАНОЇ ОСОБИ
  2. АНКЕТА ЗАТРИМАНОЇ ОСОБИ
  3. Бази даних. Основні відомості
  4. Важливим кроком у формуванні нової кредитно-грошової політи-
  5. ВВЕДЕННЯ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ
  6. Вжити необхідних заходів для забезпечення безпеки особи згідно із законодавством.
  7. ВИВЧЕННЯ ТА ОЦІНКА ОСОБИСТИХ ЗДІБНОСТЕЙ І ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ ВЧИТЕЛЯ.
  8. Виникнення, становлення та розвиток юридичної деонтології як науки.
  9. Відкриття кожної нової якості та особливості води вражає і хвилює уяву і, здається, у своїй загадковості вода невичерпна.
  10. Відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.
  11. ВПЛИВ ЗМІ НА ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ
  12. Вправа 3. «Відкрийте свою особистість»

Для додавання Физ. лица в базу даних переходим в разділ Физические лица в модулі Справочники, куди вносимо дані наших клієнтів в їх індивідуальну картку. Для додавання нового клієнта необхідно натиснути кнопку Добавить в розділі Физические лица

Вносимо дані в нову картку клієнта. В картці клієнта на закладці Главная вносяться наступні відомості:П. І. Б. клієнта. Програма автоматично занесе транслітерацію латинськими символами, вибираємо дату народження клієнта, вказуємо його номер паспорта, номер закордонного паспорта та ідентифікаційний код. Можна також внести контактні дані. Можна додати Примечание та поставити галочку для нагадування про день народження клієнта. В картці клієнта можна задати індивідуальну знижку для цього клієнта.

На вкладці Юр. лица задаємо назву компанії, в якій працює клієнт. Натискаємо кнопку Добавить.

У вікні Организация заносяться дані про місце роботи клієнта, його посада, якщо необхідно. Организация вибирається з довідника Юр. лица. Після внесення даних натискуємо ОК.

 

 

На вкладці физ. лица можемо вказати і інших клієнтів, ступінь їх спорідненості з даним клієнтом.

На Группы можна відмітити галочкою, до якої групи відноситься клієнт. Це зручно для розсилки повідомлень про акції або для проведення аналізу по групах клієнтів.

На вкладці Адреса можна вказати адресу клієнта, натиснувши на кнопку Добавить.

У вікні Адрес вибираємо тип адреси поштова або юридична, задаємо країну і місто, індекс, вулицю, номер будинку та квартири та натискуємо ОК.

Вкладка Документы дозволяє побачити пов'язані з клієнтом документи, які вивантажуються з його історії замовлень, або прикріплені вручну.

Для прикріплення документа вручну натискуємо кнопку Добавить. У вікні, що відкрилося вказуємо номер документа, дату документа і дату закінчення. Із списку, що розкривається вибрати тип документа, наприклад, копія паспорта та в полі файл натискуємо кнопку ….

Відкриється стандартне вікно для вибору файлу, що потрібно прикріпити. Вибираємо файл і натискаємо Открыть.

Після вибору файлу натискаємо Ok.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)