АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Курси підвищення кваліфікації. Семінар-тренінг

Читайте также:
  1. III. Как Пеппи участвует в школьной экскурсии
  2. J Нові конкурси (спортивні, творчі, містер гімназії)
  3. P.S. шрифт GOST type В, размер 14 пт, курсив, полуторный интервал
  4. VI. Как Пеппи устраивает экскурсию
  5. Атестація вчителів, її вплив на підвищення майстерності педагогів.
  6. В зависимости от расстояния, на которое курсируют пассажирские поезда, они делятся на пригородные и дальние.
  7. В стоимость входит: экскурсионное и автобусное обслуживание, входные билеты по программе, завтрак
  8. Во время пешеходной экскурсии по Красной площади Вы окунетесь в многовековую историю столицы России.
  9. Выбор и определение темы экскурсии.
  10. ГЛАВА 2. Классическая обзорная экскурсия по городу.
  11. Длительность экскурсии 6 часов, свободное время в городе.
  12. Дополнительно по желанию: стоимость бензина (за литр примерно как в России) для поездок на экскурсии. Входные билеты в заповедники, парки и т.п.

Призначені для конструкторів, технологів, механіків, фахівців з якості та охорони праці,
стандартизаторів та метрологів, працівників фондів НД, розробників технічних умов, керівників метрологічних служб

На курсах будуть розглянуті питання:

Ø Основи нормативного забезпечення системи технічного регулювання. Ø Як ефективно забезпечити фахівців підприємства актуальними нормативними документами (НД)? Ø Як створити сучасний інформаційний фонд підприємства? Ø Як використовувати електронні НД на підприємстві? Ø Як контролювати наявність актуальних НД на робочих місцях фахівців згідно з ДСТУ ISO 9001? Ø Як оновлювати фонд НД за допомогою INTERNET або CD? Ø Як занести внутрішню документацію підприємства в електронний фонд НД та надавати її користувачам підприємства? Ø Як управляти процесами інформаційного забезпечення на підприємстві? Ø Майстер-клас – підвищення ефективності фонду НД на підприємстві. Нові можливості системи Ø Нормативно-правове забезпечення метрологічних служб. Ø Як створити ефективну базу даних засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) на підприємстві? Ø Як швидко формувати та актуалізувати переліки ЗВТ? Ø Як ефективно формувати плани повірок, калібрувань та ремонтів ЗВТ та контролювати їх виконання? Ø Як забезпечувати метрологів актуальною нормативно-правовою інформацією з БД LeoMETR? Ø Як формувати звіти, довідки, реєстри з БД LeoMETR? Ø Як контролювати метрологічні процеси на підприємстві згідно з ДСТУ ISO 9001 або ДСТУ ISO 17025? Ø Як настроювати ІС LeoMETR на конкретні умови підприємства? Ø Як замовити додаткові функції системи? Ø Як працювати зі службою підтримки ІС LeoMETR Ø Майстр-клас: як підвищити ефективність метрологічних процесів на підприємстві?
Мова проведення курсів – українська і російська. Курси проводяться протягом 4 днів, 24академічних години. Курси проводяться на базі комп'ютерного класу, м. Львів. Всім учасникам курсів видається сертифікат фахівця. Вартість – 2400,00 грн. за одного учасника. В разі участі 2-х і більше учасників надається знижка 10%.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: (032) 244-40-37, (032) 244-88-23, (032) 260-11-51

ПП ”НКЦ „Лео” 79014, м. Львів, а/с 9377
тел. (032) 244-40-37 E-mail: referent@leonorm.lviv.ua

Надсилаємо Бланк-замовлення на участь у курсах підвищення кваліфікації
ЛЕОНОРМ-ІНФОРМ ─ сучасний інформаційний фонд підприємства та сучасна інформаційна система метролога підприємства "LeoMETR"

Просимо надіслати на нашу адресу рахунок, договір (непотрібне викреслити).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)