АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підсумковий семестровий контроль

Читайте также:
  1. IX. Контроль за осуществлением пассажирских перевозок
  2. Бюджетирование и контроль песронала
  3. В) Методические рекомендациипо выполнению рефератов, контрольных, самостоятельных работ, тестовых заданий и задач.
  4. Варіанти контрольних робіт
  5. Варіанти контрольних робіт розподіляються серед студентів згідно порядкового номера списку групи (який варто уточнювати в заочному деканаті).
  6. Вибір варіанта контрольної роботи
  7. Вибір контрольно - вимірювальної апаратури, інструкція по ремонту та регулюванню
  8. Виготовлення контрольних зразків-балочок.
  9. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  10. Виробничої практики з хірургії (поточний контроль)
  11. Вихідний контроль
  12. Вихідні дані по нівелюванню траси до контрольної роботи №2

 

3.3.1. Підсумковий семестровий контроль з навчальної дисципліни проводиться у формі семестрового екзамену за обсягом навчального матеріалу, визначеним робочою програмою, і в терміни, встановлені розкладом.

3.3.2. Студент вважається допущеним до семестрового екзамену з навчальної дисципліни, якщо він виконав усі види робіт, передбачені робочою програмою цієї навчальної дисципліни.

3.3.3. Семестрова оцінка з навчальної дисципліни «Історія правових і політичних вчень», оскільки підсумковий семестровий контроль з неї проводиться у формі екзамену, обчислюється шляхом додавання набраних студентом балів з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю (табл. 1.1) за шкалою ЄКТС (табл. 1.2).

 

Таблиця 1.1

Порядок обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю з

«Історії правових і політичних вчень»

Поточний контроль МК-1 МК-2 Підсумковий семестровий контроль
   
Максимум 40 балів за шкалою ЄКТС. Одиниця оцінки за національною шкалою дорівнює 8, (40:5=8) Максимум 20 балів за шкалою ЄКТС Максимум 40 балів за шкалою ЄКТС  

 


Таблиця 1.2

Співвідношення оцінок за національною шкалою та шкалою ЄКТС

Семестрова оцінка
За національною Кількість набраних балів За шкалою ЄКТС
5-бальною шкалою розширеною шкалою
  відмінно 90 і вище А
4,5 дуже добре 80–89 В
  добре 65–79 С
3,5 задовільно 55–64 D
  достатньо 50–54 Е
  незадовільно   35–49 FX (з можливістю повторного складання)
  неприйнятно 1–34 F (з обов’язковим повторним курсом)

 

3.3.4. Студент може отримати без складання семестрового екзамену оцінку “відмінно” за національною шкалою та відповідну оцінку у 100 балів за шкалою ЄКТС, якщо він за поточну успішність і модульні контролі за шкалою ЄКТС набрав 60 балів, за національною шкалою мав лише відмінні оцінки, проявляв активність на семінарських заняттях і виконував самостійну роботу та індивідуальні завдання.

3.3.5. Студент вважається таким, що склав екзамен, якщо він за результатами складання екзамену набрав не менше 20 балів.

3.3.6. У разі отримання оцінки „незадовільно” за результатами складання екзамену студент має право на два перескладання: викладачу та комісії. Замість перескладання екзамену комісії студент може вибрати повторне вивчення дисципліни в наступному навчальному періоді.

У разі отримання оцінки „неприйнятно” за розширеною шкалою (1-34 бали за шкалою ЄКТС) студент зобов’язаний повторно вивчити дисципліну в наступному навчальному періоді.

3.3.7. Повторний підсумковий семестровий контроль (перескладання викладачу) у формі екзамену проводиться в такій самій формі як і первинний.

3.3.8. Результат екзамену фіксує викладач, який читає лекційний курс.

3.3.9. Семестрова оцінка виставляється у відомості обліку успішності та індивідуальному навчальному плані студента.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)