АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перемога юних фізиків

Читайте также:
  1. ПЕРЕМОГА
  2. Перемога «Солідарності» та демонтаж тоталітарної системи.

Фізика – наука розуміти природу, давати пояснення природним явищам. І команда Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів і складі Драчук Анастасії, Гудкової Оксани, Рудої Аліни та Петришина Дмитра впоралася з важкими фізичними задачами, формулами та законами на відмінно! З-поміж усіх шкіл міста наші вихованці знають фізику найкраще! А ми бажаємо юним фізикам не зупинятися на досягнутому, а прямувати до все нових і нових перемог!

 

Вітаємо юних математиків!

Математику іноді порівнюють з музикою: усе у ній точно, розмірено, красиво. А тому знати математику – це означає щось більше ніж просто вивчити усі формули і вміти доводити усі теореми. Однак для учнів нашої школи цього доводити не треба, адже на ІІ (міському) етапі Всеукраїнської олімпіади з математики вони довели, що знають математику найкраще у місті. А ми теж візьмемо за правило бути точними і назвемо імена переможців. Отож, найкраще у нашій школі математику знають: учень 5-А класу Климчук Михайло, учень 6-В класу Зламан Володимир, учениця 7-А класу Фесенко Ірина, учениця 8-Б класу Нечипорук Вікторія, учень 9-А класу Олійник Владислав, учениця 10-Б класу Климчук Юлія та одинадцятикласниця Драчук Анастасія. Вітаємо також тих, до кого пані Математика була суворішою і вимогливішою: сьогодні у них другі-треті місця, але ми знаємо, що наступного разу вони теж будуть першими. Це: Соколюк Василь (9-А) – ІІ місце, Дем’янчук Лілія (10-Б) – ІІ місце, Гудкова Оксана (11-Б) – ІІ місце, Хоміч Сніжана (5-Б) – ІІІ місце, Шевчук Олеся (6-Г) – ІІІ місце, Комарницька Таїсія (7-А) – ІІІ місце, Бондарчук Каріна (8-Б) – ІІІ місце.

Школа пишається вами! Продовжуйте вивчати математику! Бажаємо успіхів на ІІІ (обласному) етапі!

 


ЗАВІТАЙТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)