АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Цікавинки бібліотеки

Читайте также:
  1. Бібліотеки і бібліотечна наука у XVIII ст.
  2. Програмний доступ до портів у Windows NT/2000/XP з використанням бібліотеки IO.DLL
  3. Російські наукові та спеціальні бібліотеки в XVIII столітті.
  4. Те, що йде від серця, до серця і доходить: правові аспекти роботи бібліотеки

Окрім зустрічей, літературних читань та книжкових виставок, присвячених пам’ятним датам і подіям, шкільні бібліотекарі намагаються створювати «цікавинки» доречні у будь-яку пору року. Такою є добірка літератури під назвою «Жінки в історії України». На одній полиці зібрано інформацію про вагомі внески в історію української літератури, культури, національного державотворення представниць слабкої статі, які однак не могли дозволити собі бути слабкими. Адже їхні розум та сила волі, наполеглива праця над собою та любов до рідного краю допомогли їм залишити власний вагомий слід в історії. Який саме? Завітайте у шкільну бібліотеку – дізнаєтесь!

 

Листопад 2011: пам’ятні дати та цікаві факти

 

 

 

 

 

 



1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)