АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Те, що йде від серця, до серця і доходить: правові аспекти роботи бібліотеки

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. А. Виконується при підготовці до роботи
  12. Аналіз стану виховної роботи

У бібліотеці ім. О.Герцена Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації проведена зустріч учнів 8-х класів спеціалізованої школи № 185 імені Володимира Вернадського (класний керівник Пустовіт Т.В.) з головним спеціалістом відділу профілактичної роботи та контролю за спец установами служби у справах дітей Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Шевчук Наталією Леонідівною та головою Благодійної організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд ФЕНІКС» Мот Денисом Юрієвичем.

Учням запропонували цікаву бесіду: розповіли про Загальнодержавну програму «Національний план щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2016 року» та пояснили підліткам про їх права та захист. Шевчук Наталія Леонідівна розповіла присутнім про проблеми правопорушень, та кримінальну відповідальність у підлітковому віці, а Денис Юрійович розповів учням про «Всеукраїнський Благодійний Фонд ФЕНІКС», про високу та шляхетну місію фонду - покращення життя сімей та молоді України.

До уваги користувачів представлено книжкову виставку «Вірити в себе і державу», на якій представлено інформаційні матеріали, присвячені Конвенції ООН про права дитини, Декларації прав дитини, та інші джерела правової тематики.

У бібліотеці ім. О.Герцена Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» проводиться багато заходів різної тематики, за 60-ти річний період діяльності бібліотеки ми стали центром спілкування для місцевої громади.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)