АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тематична виставка, присвячена Дню Європи

Читайте также:
  1. День Європи
  2. Змістовий модуль 3. Особливості суспільно-економічного і політичного розвитку Європи в кін. ХVІІІ – у п.п. ХІХ ст.
  3. Мiсячник Європи в Україні
  4. Математична обробка даних емпіричного дослідження
  5. Математична школа в політичній економії.
  6. Менеджмент у країнах Північної Європи
  7. Перший прихід татар з (далекої) Скіфії до Європи року Христового 1218-го
  8. ПОВЕРХНЯ ЄВРОПИ – СУПУТНИКА ЮПІТЕРА
  9. РЕЦЕСІЙНИЙ РОЗРИВ: ГРАФІЧНА ТА МАТЕМАТИЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ.
  10. Системи вищої освіти у країнах Європи й Америки
  11. Системи вищої освіти у країнах Європи й Америки
  12. Сукупна пропозиція у довгостроковому періоді: сутність, графічна та математична інтерпретація.

Традиційно святково проводяться в нашій бібліотеці заходи, присвячені Дню Європи в Україні. В рамках заходи 21 травня 2014 року було організовано тематичну виставку «Україна - Європа, Світ».

Головною метою відзначення в бібліотеці ім. О.Герцена Дня Європи є:

- формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України;

- ознайомлення якомога ширшого кола громадськості з європейськими цінностями та традиціями;

- популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості.

До уваги присутніх учнів спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського №185 бібліотекар І категорії Катукова Тетяна Леонідівна презентувала книжкову виставку «Європа наш спільний дім», на якій представлені матеріали, що знайомлять з європейськими культурними та життєвими цінностями, популяризують громадську думку євроінтеграційного курсу України.

 

2.2. Культурно-масові заходи

Важливою складовою діяльності бібліотеки є організація та проведення різноманітних культурно-масових заходів, які сприяють задоволенню й розвитку інформаційних потреб і запитів, зростанню кола пізнавальних читацьких інтересів, проведення дозвілля. Така робота допомагає залучити нових читачів до бібліотеки, здійснює рекламу бібліотеці, створює її позитивний імідж.

 

Фольклорне свято "Перлини народних традицій"

В рамках зимових обрядових свят 14 січня 2014 року було проведено фольклорне свято "Перлини народних традицій" у читальній залі бібліотеки ім. О.Герцена. Народні звичаї й обряди – дорогоцінний скарб, який ніколи не зміліє, бо вони підтримуються, леліються з роду в рід і з року в рік. Всім присутнім бібліотекар розповіла про історію виникнення свята та легенди, що з ним пов’язані. Читачі взяли активну участь в святкуванні, декламуючи вірші та співаючи пісні. Характерною прикметою новорічних обрядових святкувань в Україні було щедрування — давній народний звичай із побажанням щастя членам сім'ї та розквіту господарства. Тому користувачі бібліотеки щедрували, співали та танцювали. За дружнім чаюванням згадували народні традиції, святкові пісні та щедрівки. Свято пройшло в дружній атмосфері.

Такі заходи направлені на розповсюдження інформації про бібліотеку, її діяльність і залучення нових користувачів. Такі заходи сприяють усвідомленню, що бібліотека – це центр громади.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)