АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Книжкова виставка персоналії

Читайте также:
  1. Книжкова виставка на Великдень
  2. ПЕРСОНАЛІЇ
  3. Тематична виставка, присвячена Дню Європи
  4. ФОРУМ ВИДАВЦІВ У ЛЬВОВІ ЯК НАЙМАСШТАБНІША КНИЖКОВА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК В УКРАЇНІ

16 січня 2014 року було проведено книжкову виставку «Великий романтик», присвячену знаменній даті:19 січня 2014 року відзначалось 205 років від дня народження американського письменника Едгара По.

Творчість Едґара Аллана По є актуальною і на сьогоднішній день. Його роботи мали значний вплив на світову літературу. У деяких будинках, де він тривалий час проживав, діють музеї. Існує також щорічна «Премія Едґара Аллана По» - за досягнення в царині жанру жахів, запроваджена «Спілкою письменників містичного жанру Америки». Роботи Е.А.По стали частиною сучасної поп-культури, з'являючись у музиці, фільмах та на телебаченні.

Найбільш відомий своїми містичними оповіданнями, Едґар По був одним із перших американських професіоналів короткого оповідання (новели) і засновником детективу. Шанований за внесок у народженні жанру наукової фантастики, він був першим знаменитим американським письменником, який намагався заробляти винятково творчістю. Свої твори Едґар По писав, на відміну від більшості американських письменників ХІХст., літературною англійською мовою.

Великий романтик лишається живим класиком, якому є що сказати все новим і новим поколінням читачів всього світу.

До уваги присутніх була оформлена Книжкова виставка персоналії, присвячена життю та творчості визначного американського письменника, поета, драматурга, літературного редактора і критика, одиного із провідних представників американського романтизму.

Книжкова виставка спонукає ознайомитись читачів з великою скарбницею поезії і прози американського генія.

Бібліотека ім. О.Герцена 16 січня 2014 року запрошувала читачів на перегляд «Книжкової виставки персоналії». присвяченої 205 річчя від дня народження американського письменника Едгара По.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)