АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Культурно-масова робота

Читайте также:
  1. II. Контрольна робота.
  2. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  3. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  4. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  5. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  6. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  7. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  8. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  9. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  10. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  11. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  12. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.

Обслуговування читачів

Одним із найважливіших напрямків діяльності бібліотеки було обслуговування читачів, яке здійснювалось за такими основними напрямками:

- забезпечення літературою;

- якісне та оперативне задоволення запитів користувачів;

- довідково-інформаційне обслуговування;

- збереження бібліотечного фонду;

- робота з боржниками;

Обслуговування користувачів здійснювалось

За звітний період всіма підрозділами бібліотеки:

- обслужено – 17015 користувачів;

- відвідувань – 142685;

- книговидача – 260223 прим;

- виконано довідок – 760.

.

Культурно-масова робота

2.1 Книжкові виставки та бібліографічні огляди

Важливим напрямком роботи була виставкова діяльність, яка сприяла інтелектуальному розвитку читачів та популяризації бібліотечного фонду.

Протягом 1 півріччя 2014 року працівниками нашої бібліотеки організовано чисельні книжково-ілюстровані виставки різної тематики, присвячені висвітленню знаменних дат та подій у житті країни, літератури і мистецтва.

Тематична полиця «Останній геній кіно»

9 січня 2014 року було організовано тематичну полицю «Останній геній кіно» д о 90-річчя від дня народження С.Й. Параджанова.

Захід було присвячено знаменній даті – 90 річчю від дня народження визначного вірменського і українського кінорежисера, народного артиста УРСР (з 1990р.), лауреата Державної премії України імені Тараса Шевченка (1991, посмертно).

Сергій Йосипович Параджанов своїм фільмом-шедевром «Тіні забутих предків» режисер приніс світову славу українському кіно. Ім’я Сергія Параджанова, видатного українського та вірменського кінорежисера, майже чотири десятиліття фігурує в списках кращих кінематографістів світу.

До уваги присутніх була оформлена «Тематична полиця» про життя та творчість С.Й. Параджанова, яка ознайомила користувачів бібліотеки з життєвим і творчим шляхом режисера, сценариста, художника, чиї незвичайні картини-колажі, малюнки, костюми й сьогодні вражають широтою художнього мислення, спонукають до вивчення робіт та біографії рідкісної людини - С.Й. Параджанова.

Окремий розділ тематичної полиці був присвячений роботі митця над фільмом «Тіні забутих предків».


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)