АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Щодо підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство молока і молочних товарів» для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»

Читайте также:
  1. A. вимірювання щільності молока
  2. Cамостійна робота студентів
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. I. Організація студентів до практичного заняття
  5. II. Індивідуальна робота студентів.
  6. II. Індивідуальна робота студентів.
  7. III. Бактериологическая оценка молока.
  8. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  9. V. МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
  10. VII. РОЗВИТОК САМОВРЯДУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СТУДЕНТІВ
  11. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  12. VII. Стягнення за порушення трудової дисципліни

1. Сучасне становище споживчого ринку молока та молочних продуктів в Україні.

2. Споживні властивості молока та молочних продуктів, норми споживання.

3. Характеристика хімічного складу молока, властивості окремих хімічних речовин молока.

4. Фізико-хімічні властивості молока, їх значення у формуванні технологічних властивостей молочної сировини.

5. Біохімічні, хімічні і фізичні процеси, які відбуваються у молоці під впливом різних факторів, зміни якості.

6. Значення та сутність обробки молока на молочних заводах, її вплив на споживчі властивості і зберігання молока

7. Класифікація та асортимент молока питного. Оцінка якості, вади та дефекти, пакування, маркування, умови та термін зберігання.

8. Молоко та молочні продукти дитячого харчування. Споживні властивості, класифікація, асортимент, вимоги до якості.

9. Вершки. Фактори, які формують якість вершків. Асортимент, вимоги до якості, пакування, маркірування, умови та терміни зберігання та реалізації.

10. Характеристика факторів, які мають консервуючу дію при виготовленні молочних консервів.

11. Згущені молочні консерви. Хімічний склад, споживча цінність. Формування якості, процес виробництва, асортимент, вади, пакування, маркування, умови та термін зберігання.

12. Сухі молочні продукти. Хімічний склад, споживча цінність. Формування якості в процесі виробництва різними способами, класифікація асортименту, вимоги до якості, вади, пакування, маркування, зберігання.

13. Продукти дитячого харчування сухі. Споживні властивості, класифікація, оцінка якості, умови зберігання.

14. Морозиво. Сучасна класифікація. Хімічний склад та харчова цінність. Характеристика сировини. Формування властивостей морозива у процесі виробництва Асортимент, вимоги до якості, пакування, маркірування, транспортування, зберігання. Вади.

15. Біохімічні основи отримання продуктів на основі молочнокислого бродіння.

16. Загальна класифікація кисломолочних продуктів. Склад та їх споживчі властивості.

17. Кисломолочні продукти змішаного бродіння. Характеристика сировини, формування якості, асортимент, вимоги до якості, вади, пакування, маркування, транспортування, зберігання.

18. Кисломолочні продукти простого бродіння (простокваші). Характеристика сировини, формування якості, асортимент, вимоги до якості, вади, пакування, маркування, транспортування, зберігання.

19. Ацидофільні продукти. Фактори формування якості: сировина, процеси виробництва Характеристика асортименту, оцінка якості, вади, маркірування, пакування, транспортування, умови і термін зберігання та реалізації.

20. Сметана Формування властивостей сметани в процесі виробництва Асортимент, вимоги до якості, вади, пакування, маркірування, транспортування, зберігання.

21. Кисломолочний сир (творог). Споживні властивості і харчова цінність, характеристика сировини, формування властивостей сиру та сиркових виробів в процесі виробництва Асортимент, вимоги до якості, пакування, маркірування, транспортування, зберігання, реалізація.

22. Споживні властивості, харчова цінність, виробництво сиркових виробів. Асортимент, вимоги до якості, класифікація, умови зберігання.

23. Сири. Хімічний склад та харчова цінність. Різні підходи до класифікації.

24. Біохімічні основи формування якості та споживних властивостей сирів.

25. Схема виробництва сичугових сирів. Формування якості та видових особливостей сирів. Процеси при дозріванні сирів.

26. Тверді сичугові сири. Особливості технології і формування властивостей. Асортимент, вимоги до якості, пакування, маркірування, умови зберігання.

27. М’які сичугові сири. Особливості технології і властивостей. Асортимент, вимоги до якості, пакування, маркірування, умови зберігання.

28. Розсільні сири. Характеристика асортименту, вимоги до якості, пакування, маркірування, умови зберігання.

29. Вади та дефекти сирів Транспортування, зберігання. Зміна якості сирів при зберіганні.

30. Плавлені сири. Харчова цінність. Формування властивостей при виробництві. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, зберігання.


 

Програмні питання


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)