АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Поточний (модульний)

Читайте также:
  1. Повернуто на поточний рахунок невикористаний акредитив або залишок чекової книжки
  2. ПОТОЧНИЙ (МОДУЛЬНИЙ) КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ
  3. Поточний житлово- санітарний нагляд.
  4. Поточний інструктаж
  5. Поточний контроль
  6. ПОТОЧНИЙ КОНТРОЛЬ
  7. ПОТОЧНИЙ МОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ
  8. Поточний ремонт озброєння.
  9. Розрахунок амортизаційних відрахувань та відрахувань на поточний ремонт технологічного обладнання
  10. У сучасній педагогічній практиці використовуються такі види контролю: попередній, поточний, тематияний, підсумковий.

Та підсумковий контроль

Знань студентів

Опис предмета курсу

Курс Напрям підготовки, освітньо-кваліфікаційний рівень Характеристика навчального курсу (структура залікового кредиту)
  Кількість кредитів ECTS: 2   Модулів: 3     Змістових модулів (ЗМ): 2   Загальна кількість годин: 72   Тижневих годин: 4   “Право”     6.030402 “Бакалавр”   Обов’язкова:   Модуль I   Лекції: 22 Практичні заняття: 30   Модуль ІI   Індивідуальна робота: 10   Модуль ІІI   Самостійна робота: 10   Вид контролю: залік за накопиченими оцін-ками (VІ семестр)  

 

Організація поточного модульного

контролю

Оцінювання знань студентів з дисципліни “Філософські проблеми правового виховання” здійснюється на основі результатів поточного модульного контролю (ПМК). Загальним об’єктом оцінювання знань студентів є відповідні частини навчальної програми з дисципліни “Філософські проблеми правового виховання”, засвоєння якої перевіряється під час ПМК.

Завданням ПМК є перевірка розуміння та засвоєння навчального матеріалу змістового модуля, здатності осмислити окремі теми чи розділ, умінь застосовувати отримані знання при вирішенні професійних завдань.

Об’єктами ПМК знань студентів з дисципліни “Філософські проблеми правового виховання” є: систематичність та активність роботи на лекціях, семінарських заняттях (відвідування відповідних форм навчального процесу, активність та рівень знань при обговоренні питань), виконання модульних контрольних завдань, інші форми робіт.

Оцінювання результатів ПМК здійснюється викладачем наприкінці кожного змістового модуля.

Критеріями оцінювання ПМК є:

а) активність та рівень знань при обговоренні питань семінарських занять, відвідування відповідних форм навчального процесу, самостійне доопрацювання окремих тем чи питань, інші форми робіт (0 – 20 балів);

б) оцінка за модульну контрольну роботу, яка проводиться у формі тестування (0 – 20 балів). Конкретний перелік тестів, порядок і час їх складання, критерії оцінювання визначаються кафедрою і доводяться до відома студентів на початку навчального року, що передує їх проведенню.

Підсумковий бал за результатами ПМК виставляється під час останнього семінарського заняття відповідного семестру.

Загальна кількість балів за ПМК складає 80 балів. Кожен модуль оцінюється у 40 балів. Результати ПМК знань студентів вносяться до відомості обліку поточної успішності та є основою для визначення загальної успішності студента з даного предмета і враховуються (за необхідності) при виставленні балів за підсумковий контроль знань (ПКЗ).

У разі невиконання завдань ПМК з об’єктивних причин студенти мають право за дозволом декана (викладача) скласти їх до останнього семінарського заняття. Час та порядок складання визначає викладач.

ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА

СТУДЕНТІВ

 

Відповідно до вимог “Положення про організацію навчального процесу в кредитно-модульній системі підготовки фахівців” індивідуальна робота студентів з навчальної дисципліни “Філософські проблеми правового виховання” може включати в себе: участь у роботі студентського наукового гуртка (проблемної групи), студентських конференціях, конкурсах, олімпіадах; написання рефератів та їх презентацію; анотування прочитаної додаткової літератури; бібліографічний опис літератури; переклад текстів правовиховного змісту з іноземної мови встановлених обсягів та інші форми роботи.

Вибір студентом видів індивідуальної роботи здійснюється на альтернативній основі за власними інтересами і попереднім узгодженням з викладачем. Організацію, контроль та оцінювання якості виконання індивідуальної роботи студентів здійснює куратор, який закріпляється кафедрою за студентською навчальною групою. За індивідуальну роботу студент має можливість отримати максимально 20 балів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)