АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДО КУРСОВОГО ТА ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ

Читайте также:
  1. Аналіз умов праці та виявлення потенційних небезпек на об’єкті проектування
  2. Ащита курсового проекта
  3. ВИХІДНІ ДАНІ НА ПРОЕКТУВАННЯ
  4. Вихідні данні для проектування. Техніко-економічні обґрунтування (ТЕО) проектування та будівництва.
  5. Вишукування і проектування
  6. Второй раздел моего дипломного проекта – Электротехническая часть.
  7. График выполнения дипломного проекта
  8. ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТА
  9. Довідкова інформація до виконання курсового проекту
  10. Етичні аспекти дипломного дослідження
  11. з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»

"ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ ТА

ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ШАХТ"

 

 

Київ КПІ 2009

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ ТА НАУКИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ УКРАЇНИ

«КИЇВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ»

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО КУРСОВОГО ТА ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ «ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ ТА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ШАХТ»

для студе:нтів підготовки за напрямом 0922 «Електромеханіка» та спеціальностями: 092203 «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» і 092204 «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв»

 

 

Затверджено

на засіданні кафедри

Електромеханічного обладнання

енергоємних виробництв

Протокол № від

 

 

Київ НТУУ «КПІ» 2009 р.

Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування «Електрообладнання та електропостачання» для студе:нтів підготовки за напрямом 0922 «Електромеханіка» та спеціальностями: 092203 «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» і 092204 «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв» / Уклад. І.С. Рябенко, В.В. Погрібний. – К, НТУУ «КПІ», 2009.- с.

 

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО КУРСОВОГО ТА ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ «ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ ТА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ШАХТ»

для студе:нтів підготовки за напрямом 0922 «Електромеханіка» та спеціальностями: 092203 «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» і 092204 «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв»

 

Укладачі: Рябенко Іван Сергійович, Погрібний Вячеслав Віталійович

Відповідальний редактор: С.П. Шевчук

 

 

Редактор:

Коректори:

 

Основною метою цих вказівок є методичне забезпечення курсового та дипломного проектування студентів, що навчаються за напрямом бакалаврської підготовки 0922 «Електромеханіка» за спеціальностями 092203 «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» і 092204 «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв».

Згідно з освітньо-кваліфікаційною програмою (ОПП) бакалавра з електромеханіки передбачається вивчення дисципліни «Електрообладнання та електропостачання машин і установок» та виконання курсової роботи (проекту) з цієї дисципліни.

Метою курсової роботи (проекту) - одного із завершальних етапів підготовки майбутніх фахівців з електромеханіки - систематизувати, розширити та закріпити теоретичні знання, оде:ржані в процесі вивчення цієї дисципліни.

У процесі роботи над курсовою роботою (проектом) студе:нт оде:ржує практичні навички розрахунку та проектування системи електропостачання (СЕП) гірничих підприємств, самостійного розв'язання питань вибору сучасного електрообладнання, обґрунтування варіантів розподілу електроенергії на дільницях шахт (рудників), питань забезпечення умов безпечного обслуговування електрообладнання, роботи з технічною, де:ржавною та галузевою нормативною літературою, ДСТУ в підготовці проектної документації.

Основним видом кваліфікаційної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра є дипломний проект, який є завершеною розробкою об'єкта проектування (зокрема, для бакалавра з електромеханіки це: технологія, електромеханічна установка, електромеханічний комплекс дільниці, система та ін.)

Завданням дипломного проектування є:

- розширення, поглиблення, систематизація та закріплення теоретичних та практичних знань, набутих в процесі навчання;

- розвиток навичок, досвіду самостійного вирішення проектно-конструкторських завдань, самостійної роботи з науковою, довідково-нормативною та патентною літературою, практичним використання сучасних інформаційних технологій;

- визначення відповідності рівня підготовки випускника вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики (ОКХ) бакалавра та спроможності його до самостійної роботи в умовах сучасного виробництва та можливість його до продовження навчання на більш високому освітньо-кваліфікаційному рівні.

Як правило, структура, як курсової роботи, так і дипломного проекту включає, як загальну, так і спеціальну частини. Питання енергозбереження об'єкту дипломного проектування може розглядатися як в загальній частині так і може бути темою спеціальної частини проекту. Методичне забезпечення вирішення питань електропостачання, вибору електричних мереж та електрообладнання дільниць і окремих технологічних об'єктів шахт та рудників є змістом даних методичних вказівок.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)