АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу

Читайте также:
  1. A. Internet-джерела
  2. IV. Складіть список КК зарубіжних держав, які перекладені на українську чи російську мову, вкажіть джерела, в яких вони опубліковані.
  3. VІІ.Участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти
  4. А. В літописі часто говориться про те, як племена сплачували данину. Що означає виплата данини ? На основі наведених уривків поясніть, що мала включати данина?
  5. Автотранспортні джерела викидів Д1...Д4
  6. Аналіз документів як метод соц.аналізу
  7. Аналіз проекту на основі комплексної експертизи. Критерії оцінки проектної ефективності
  8. Аналізу та статистики ім. Поповича ЖНАЕУ Ковальчук О.Д.
  9. Біотичні фактори.
  10. Будова Сонця. Джерела його енергії
  11. Бюджетне право як підгалузь фінансового права, його предмет, система та джерела
  12. В клініку швидкої допомоги доставлено хворого з легким отруєнням снодійними. Який препарат потрібно негайно ввести хворому?

Завдання 15.

Логістична фірма має мережу сучасно обладнаних складів для зберігання кондитерських виробів (їх об’єми, в середньому, використовуються на 70 %), а також парк авто різних типів (60 % з них спеціалізовані щодо перевезення кондитерських виробів; інші – загального призначення). Фірма має довгострокові контракти щодо надання логістичних послуг виробникам і торгівельним підприємствам. Також виконує ситуативні замовлення. На наступні два роки реальних конкурентів не передбачається.

Керівництву фірми необхідно визначити стратегію подальшого розвитку фірми.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу.

Завдання 16.

Підприємство займається вирощуванням грибів (вішанка і печериць) в орендованих на п’ять років спорудах (бувших корівниках колгоспу). Вирощенням грибів займаються місцеві жителі та спеціалісти з інших регіонів. Виробництво розташовано в центрі села в 300 м від русла річки Рось і в 100 м від соснового лісу. Сучасно обладнані очисні споруди відсутні. Садиби та городи селян знаходяться поблизу підприємства. Мешканці села користуються питною водою з традиційних шахтних колодязів. Вивіз продукції відбувається найманим транспортом. Реалізація по всій країні. На території району вирощені підприємством гриби не продаються.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, а також можливі загрози бізнесу.

Завдання 17.

В умовах насищення ринку комп’ютерної техніки в певній області (регіоні) підприємець планує в районних центрах відкрити мережу магазинів з продажу комп’ютерної техніки та сервісного обслуговування. На початковому етапі проекту передбачається відкриття трьох магазинів в різних районах, куди буде завозитись товар з оптового складу обласного центру. В подальшому планується відкриття в трьох районних центрах спеціалізованих підприємств з продажу, ремонту та сервісного обслуговуванню комп’ютерної техніки.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити суб’єкт ризику, об’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози по здійсненню підприємницької діяльності.

Завдання 18.

Лізингова компанія, не оцінивши якісно вартість і ліквідність активів автомайстерні, надала їй технологічне обладнання з забезпеченням заставою. Щомісячні доходи та чисті прибутки коливаються під впливом фактора сезонності. В деяких місяцях поточні витрати перевищують доходи. Обладнання залишається у власності лізингодавця протягом терміну дії договору лізингу.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу.

Завдання 19.

Консалтингова фірма спеціалізується на наданні комерційним підприємствам консультацій та навчанні з організації інноваційного проектування. В цій діяльності задіяні як штатні спеціалісти (15 %), так і позаштатні на контрактних умовах (визнані спеціалісти з інноваційно-інвестиційного проектування). Навчальний процес організується по мірі формування навчальних груп. Тривалість навчання два місяці. Джерела доходів фірми: плата за навчання, оплата консультацій та відрахування від гонорарів спеціалістів, які задіяні у проектуванні. Приміщення фірма орендує в університеті


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)