АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

VІІ.Участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти

Читайте также:
  1. N 1243, 31.10.2011, Наказ, Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  2. А. В літописі часто говориться про те, як племена сплачували данину. Що означає виплата данини ? На основі наведених уривків поясніть, що мала включати данина?
  3. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  4. Аналіз загальної суми витрат на виробництво
  5. Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції
  6. Аналіз проекту на основі комплексної експертизи. Критерії оцінки проектної ефективності
  7. Атестація професійної діяльності вчителів в організації післядипломної педагогічної освіти в Греції
  8. Б) надання батьками (усиновлювачами) або піклувальником неповнолітньої особи згоди на набуття нею повної цивільної дієздатності.
  9. Болонський процес і перспективи розвитку вищої освіти в Україні
  10. В наш час дискретна математика є необхідною компонентою математичної освіти студента-фізика.
  11. В Україні немає свого фільмофонду і державного кіномузею, низький рівень кіноосвіти. Зовсім зникла кінопреса (журнали “Новини кіноекрана”, “Вавилон”).

7.1. Право брати участь у конкурсі тільки за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у Ровеньківському техніко-економічному коледжі в разі їх неучасті у рік вступу в незалежному зовнішньому оцінюванні мають:

громадяни України, звільнені зі строкової військової служби в рік вступу до вищого навчального закладу;

військовослужбовці рядового, сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом - при вступі на заочну форму навчання;

особи, які мають захворювання, що зазначені в Переліку захворювань, що можуть бути перешкодою для проходження громадянами зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 25 лютого 2008 року № 124/95, зареєстрованому у Міністерстві юстиції України 07 березня 2008 року за № 189/14880.

7.2. До категорій осіб, які мають право брати участь у конкурсі за результатами зовнішнього незалежного оцінювання або за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів за власним вибором, належать:

особи з обмеженими фізичними можливостями (інваліди І та ІІ груп, діти-інваліди);

особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше;

особи з числа громадяни України, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном.

Вибір здійснюється вступником під час подання документів.

 

VІІІ. Проведення вступних екзаменів, фахових випробувань

8.1. Для проведення вступних екзаменів створюються екзаменаційні комісії. Для проведення фахових випробувань при вступі на навчання на основі раніше здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня створюються фахові атестаційні комісії.

8.2. Результати вступних екзаменів для вступників, які вступають на основі базової загальної середньої освіти, оцінюються за 12-бальною школою.

До участі у конкурсному відборі для зарахування на навчання допускаються особи, з кількістю балів, отриманих на вступних екзаменах, не нижче «4».

8.3. Результати вступних екзаменів для вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, оцінюються за шкалою від 100 до 200 балів.

8.4. Випускники професійно-технічних навчальних закладів, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника, складають фахове вступне випробування у формі співбесіди. Оцінювання знань осіб на фахових вступних випробуваннях здійснюється за шкалою від 100 до 200 балів. До участі у конкурсному відборі допускаються особи з кількістю балів, отриманих на фаховому випробуванні, не нижче 124.

Програми фахових випробувань для вступу на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня розробляються і затверджуються Ровеньківським техніко-економічним коледжем не пізніше ніж за чотири місяці до початку прийому документів.

8.5. Рішенням приймальної комісії результати вступного екзамену з конкурсного предмета щодо вступу на певну спеціальність можуть бути зараховані для участі у конкурсному відборі на іншу спеціальність у даному вищому навчальному закладі.

8.6. Особи, які без поважних причин не з’явилися на вступні випробування у визначений розкладом час, особи, знання яких було оцінено балами нижче встановленого цими Правилами прийому мінімального рівня, а також особи, які забрали документи після дати закінчення прийому документів, до участі в наступних вступних випробуваннях та у конкурсному відборі не допускаються.

Перескладання вступних випробувань не допускається.

8.7. Апеляції на результати вступних екзаменів, що проведені Ровеньківським техніко-економічним коледжем, розглядає апеляційна комісія навчального закладу, склад та порядок роботи якої затверджуються наказом директора.

Апеляція вступника щодо екзаменаційної оцінки, отриманої на вступному випробуванні у вищому навчальному закладі, повинна подаватись особисто, не пізніше наступного робочого дня після оголошення оцінки.

Результати вступних випробувань можуть бути оскаржені вступниками в такому порядку:

- до приймальної комісії подається заява в письмовій формі на ім’я голови апеляційної комісії зі скаргою;

- заява передається на розгляд апеляційної комісії;

- апеляція розглядається на засіданні апеляційної комісії не пізніше наступного робочого дня після її подання, як правило, в присутності вступника;

- рішення оформлюється окремим протоколом засідання апеляційної комісії і доводиться до відома вступника.

Додаткове опитування вступників при розгляді апеляцій не допускається. Зміни в оцінках на вступних іспитах можливі тільки за рішенням приймальної комісії після розгляду заяв та письмових пояснень конфліктуючих сторін, точки зору апеляційної комісії.

8.8. Відомості щодо результатів вступних екзаменів (фахових випробувань) формуються в Єдиній базі.

8.9. Результати вступних екзаменів (фахових випробувань) враховуються тільки у тому навчальному закладі, у якому вони складались, за виключенням зарахування згідно з розділом ХХ цих Правил.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)