АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  3. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  4. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. Адміністрації України М.Я.Азаров
  7. Алгоритм 1. Зупинка артеріальної кровотечі за допомогою закрутки
  8. Алгоритм 3.1. Транспортна іммобілізація
  9. Алгоритм 4.3. Діагностичний і лікувальний (перша медична допомога) пошук при струсі мозку.
  10. Алгоритм L.
  11. Алгоритм RLE
  12. Алгоритм автоматического формирования парных симметричных ключей шифрования-дешифрования открытых сообщений на рабочих станциях абонентов корпоративной системы.

1. Перевірка здійснюється тільки за цими питаннями, які визначені у графіку проведення перевірок, погодженим з відділом освіти, у встановлені терміни.

2. Перевірка здійснюється тільки за умови попереднього з'ясування фахівцями служби у справах дітей з адміністрацією закладу освіти дати та часу про­ведення перевірки.

3. Адміністрація закладу освіти повинна запросити від фахівців служби у справах дітей перелік питань (протокол), які вивчаються під час перевірки, та отримати ці документи не пізніше ніж за п'ять днів до дня перевірки.

4. Перед початком перевірки представники служби у справах дітей повинні записатися у книзі відвідування, вказавши цілі перевірки та підстави, на яких вона здійснюється.

5. Перевірка проводиться виключно за протоколом з конкретного питання, яке визначено у погодженому з відділом освіти графіку перевірок.

6. Заступник директора з виховної роботи (соціальний педагог) представляє для перевірки фахівцю служби у справах дітей тільки ті документи, які стосуються питань перевірки.

7. Заступник директора з виховної роботи (соціальний педагог) при отриманні зауважень під час перевірки пропонує представникам служби у справах дітей надати чітку аргументацію стосовно зазначених зауважень з посиланням на відповідні нормативно-правові документи з конкретним визначенням їх назви, термінів прийняття, відповідних статей, пунктів і т. д.

8. Заступник директора з виховної роботи (соціальний педагог) після закінчення перевірки уважно вивчає протокол перевірки і у разі погодження зі всіма викладеними зауваженнями, висновками і рекомендаціями робить запис «З про­токолом ознайомлений», поставивши дату, підпис, вказавши свою посаду, П.І.Б.

9. Заступник директора з виховної роботи (соціальний педагог) у разі непогодження з зауваженнями, висновками і рекомендаціями, які зроблені у протоколі, вносить до протоколу відповідні записи, зазначивши конкретні пункти протоколу, з якими адміністрація закладу освіти не погоджується.

10. Адміністрація закладу освіти залишає один примірник протоколу у закладі освіти.

11. Адміністрація закладу освіти у разі відмови фахівців служби у справах дітей надати для ознайомлення протокол перевірки, пояснюючи тим, що результати будуть узагальнені довідкою, або у разі відмови залишити один мірник протоколу в закладі освіти, робить відповідний запис у книзі відвідування та надає інформацію про даний факт до відділу освіти.

 

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ЯКІ ВИВЧАЮТЬСЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗГІДНО З ЗАКОНОМ УКРАЇНИ ВІД 07.02.2007 «ПРО ОРГАНИ І СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СПЕЦІАЛЬНІ УСТАНОВИ ДЛЯ ДІТЕЙ»

  1. Виконання ст. 35 Закону України «Про освіту».
  2. Зайнятість підлітків облікових категорій у позаурочний час.
  3. Соціальний захист дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування.
  4. Організація виховної роботи з дітьми, що виховуються в сім'ях, які опинились у складних життєвих обставинах.
  5. Порядок відрахування учнів з навчально-виховних закладів та контролю за їх подальшим влаштуванням.
  6. Організація виховної роботи з учнями щодо попередження бездоглядності, правопорушень і злочинів.
  7. Організація роботи пришкільних оздоровчих таборів з питань оздоровлення дітей пільгового контингенту та підлітків з девіантною поведінкою.

 

Звітування про виконання Комплексного плану заходів на 2012-2015 роки

Щодо попередження негативних явищ у дитячому середовищі (профілактики правопорушень та дитячої злочинності, запобігання безпритульності та бездоглядності, попередження пияцтва і наркоманії)

  1. Коли надаються звіти:
За який період надається звіт Дата надання звіту
За ІІІ квартал навчального року 20.09.
За ІV квартал навчального року 20.12.
За І квартал навчального року 20.03.
За ІІ квартал навчального року 20.06

 

  1. з чого складається звіт

2.1 Статистичний звіт (зразок 1)

2.2 Інформація навчального закладу про неповнолітніх, які скоїли злочини за квартал та проведену роботу з ними (зразок 2)

2.3 Додатки до звіту (у разі наявності кількісних показників):

¨ Лист від ВКМСД про постановку учнів на облік за скоєння злочинів і правопорушень упродовж звітного кварталу

¨ Інформація громадського вихователя про проведену профілактичну роботу з учнями облікових категорій.

 

ЗРАЗКИ

Зразок 2

Інформація

_________________ назва закладу

про неповнолітніх, які скоїли злочини у ______кварталі та проведену роботу з ними

 

№ з/п ПІБ неповнолітнього Статус неповно- літнього (сирота, ПБП, з багатодітної, неповної, малозабезпе- ченої сім’ї, сім’ї, що опинилась у складних життєвих обставинах) Дата народження Навчальний заклад Клас навчання Інформація про скоєння злочину Проведена робота у навчальному закладі Проведена робота з батьками, опікунами, особами, які їх замінюють, заходи адміністративного впливу на батьків Заходи дисциплінарного стягнення до працівників навчального закладу/відділу освіти за порушення посадових обов’язків
                   
ЗРАЗОК ЗАПОВНЕННЯ ТАБЛИЦІ
  Іванов Сергій Петрович З багатодітної сім’ї 25.03.1996 Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Іванівської міської ради 9-А клас Дата скоєння злочину, позаурочний час, під час занять, короткий опис злочину. 1) Розгляд питання на засіданні Ради з профілактики; 2) Індивідуальні бесіди за темами_____; 3) Проведення профілактично-просвітницької роботи з учнями навчального закладу за темами: _____; 4) Робота громадських інспекторів; ТОЩО   1) Проведення батьківських зборів за темами:_____; 2) Проведення педагогічних консиліумів, пед.. рад; 3) Подання документів щодо притягнення батьків до відповідальності (до ССД, ВКМСД); 4) ТОЩО Винесення догани працівнику навчального закладу/відділу освіти за порушення посадових обов’язків (ПІБ, посада, наказ по навчальному закладу/відділу освіти від_, №__)
                   

 

**- надати копії наказів до п. 10 (про заходи дисциплінарного стягнення)

 

Підпис доректора

Підпис виковавця

 

ШТАМП ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

Зразок 1


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)