АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Установіть послідовність подій, про які йдеться в уривках з джерел

Читайте также:
  1. Г) імена великих київських князів X-XI ст. знати хронологічну послідовність їх
  2. Дана послідовність 6 цифр. Чи може вона визначати дату? (ЧЧММГГ).
  3. Завдання, інформаційне забезпечення та послідовність аналізу виробництва та реалізації продукції.
  4. Загальна характеристика патентного права та його джерел.
  5. Зазначена послідовність етапів обробки вхідних документів
  6. Зміст і послідовність виконання завдань
  7. Зміст і послідовність виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи
  8. Зміст та послідовність виконання роботи
  9. Зміст та послідовність виконання роботи
  10. І 4.5 Основні етапи та послідовність виконання аудиторських робіт
  11. Комплексний аналіз фінансового стану підприємства зумовлює наступну послідовність аналітичних етапів...
  12. Методика і послідовність складання статистичної звітності

А «Події в Словаччині знайшли відразу відголос у Підкарпатської Русі; пан Волошин у свою чергу проголосив незалежність свого краю, якого ситуація здається надзвичайно складною».

Б «Для української держави цей мир, безперечно, був би з різних боків дуже корисний. Перш усього, ним українська держава визнана такими поважними суб’єктами міжнародного права, як центральні держави».

В «Самостійної України не визнаю. Петлюрівці можуть бути або нейтральні – тоді вони повинні негайно скласти зброю й розійтися по своїх домівках, або - приєднатися до нас, визнавши наші гасла. Якщо петлюрівці не виконують цих умов, то їх належить вважати за таких само противників, як і більшовиків».

Г «Що це за уряд український, що його члени зовсім не знають і не хочуть знати української мови?.. Що я за «військовий міністр», коли всі українізовані частини в Харкові мені доводиться роззброювати, бо не хочуть іти за мною на оборону радянської влади? За єдину військову підпору для нашої боротьби проти Центральної Ради ми маємо лише військо, що привів на Україну з Росії Антонов і що на все українське дивиться, як на вороже, контрреволюційне?»

А Б В Г
       

 

У ЗАВДАННЯХ 14-15 ДО КОЖНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ПОЗНАЧЕНОЇ БУКВАМИ, ДОБЕРІТЬ ОДНУ ПРАВІЛЬНУ ВІДПОВІДЬ З ВАРІАНТІВ, ПОЗНАЧЕНИХ ЦИФРАМИ

 

Установіть відповідність між відомими жінками сучасної України та їхніми стислими характеристиками.

1 Руслана Лижичко 2 Ганна Безсонова 3 Марія Матіос 4 Ліна Костенко
  А Б В Г Д
           
           
           
           

 

А Політик, перша жінка – прем’єр-міністр в історії незалежної України Б Письменниця, найвідоміший твір якої – повість «Солодка Даруся» В Співачка, переможниця міжнародного конкурсу пісні «Євробачення-2004» Г Гімнастка, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики. ДПоетеса – «шістдесятниця», авторка роману у віршах «Маруся Чурай»; 2010 р. запропонувала читачам свій перший прозовий твір – «Записки українського самашедшего».

 

Встановіть відповідність між портретами історичних діячів та їхніми іменами.

А Б В Г

 

А Олесь Гончар

А Б В Г
       

Б Йосип Сліпий

В Дмитро Мануїльський

Г Роман Шухевич

Д Олександр Довженко

 

ЗАВДАННЯ 16-17 МАЮТЬ ПО СІМ ВАРІАНТІВ ВІДПОВІДЕЙ,

СЕРЕД ЯКИХ ЛИШЕ ТРИ ПРАВИЛЬНІ


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)