АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

Читайте также:
  1. Адміністративна відповідальність за порушення податкового законодавства
  2. Адміністративна відповідальність за порушення умов розповсюдження та демонстрування фільмів, передбачених прокатним посвідченням (cm. 1647 КУпАП).
  3. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  4. В якій відповіді правильно названі дії, за заклики до вчинення яких встановлена відповідальність в окремій статті КК?
  5. Визначення виявленого в процесі ревізії матеріального збитку, матеріальна відповідальність пацівників.
  6. Виконання та відповідальність за договором зберігання
  7. Відеотекст відповідальність соціальна й етика
  8. Відповідальність
  9. Відповідальність аудитора
  10. Відповідальність бухгалтера
  11. Відповідальність за договором комерційної концесії
  12. Відповідальність за злочини, вчинені у стані сп'яніння

8.1. Турист, що здійснює туристичну поїздку за кордон у візову країну несе особисту відповідальність за надання неточних (неправдивих) анкетних даних, фальшивих документів і.т.д. для оформлення туристичної поїздки.

8.2. У випадку порушення Туристом п.8.1. цього договору, що привело до відмови у візі,

Туроператор утримує з Туриста штраф у розмірі 100% вартості замовлених послуг.

8.3. У випадку відмови Туриста від туристичної поїздки або зміни дати поїздки за власним бажанням Турист сплачує штраф у таких розмірах:

а) за відмову від поїздки в терміни від 30 до 22 днів до її початку – 10 % загальної вартості туристичних послуг;

б) за відмову від поїздки в терміни від 21 до 15 днів до її початку - 25 % загальної вартості туристичних послуг;

в) за відмову від поїздки в терміни від 14 до 8 днів до її початку - 50 % загальної вартості туристичних послуг;

г) за відмову від поїздки в терміни від 7 до 3 днів до її початку - 70 % загальної вартості туристичних послуг;

за відмову від поїздки в терміни від 2 до 0 днів або за неявку на рейс – 100 % загальної вартості туристичних послуг.

8.4. При відмові від Туру у період Новорічних, Різдвяних, Травневих та інших державних свят, менше ніж за 30 днів, а також проведення, на території здійснення туристичної подорожі, релігійних, етнічних та національних свят, спортивних змагань та інше, який характеризується підвищеним попитом на туристичні послуги, розмір штрафних санкцій складає 100 % вартості Туру.

8.5. Зміна умов Туру за ініціативою Туриста після його сплати, а також несвоєчасне надання Туристом Туроператору необхідних документів прирівнюється до відмови від туру і породжує наслідки, передбачені п.8.4, 8.5.

8.6. Турист несе відповідальність за пошкодження майна або здійснення протиправних дій під час поїздки, згідно з чинним законодавством країни тимчасового перебування.

8.7. У випадку порушення Туристом програми обслуговування, норм та правил поведінки в країні перебування, правил митного та прикордонного контролю, правил поведінки на борту літака, транспортних перевезень (порушення правопорядку у стані алкогольного, або наркотичного сп’яніння), а також порушення інших загальноприйнятих правил поведінки, що стало причиною зняття Туриста з рейсу, затримки компетентними органами, доставлення (перебування) Туриста до (в) медичних закладів країни перебування, з вищевказаних причин, що призвело до додаткових матеріальних витрат Туриста, Туроператор не несе відповідальності, вартість Туру не повертається, будь-які інші компенсації не виплачуються.

8.8. При порушенні Туристом Правил перевезення пасажирів та багажу, до нього (Туриста) застосовуються штрафні санкції передбачені Перевізником.

8.9. Турист, що підписав Договір, представляє інтереси всіх туристів, для яких зроблене замовлення і несе відповідальність перед Туроператором та цими туристами, за вибір послуг, правильність повідомлених даних, своєчасну оплату послуг та виплату штрафів, в разі відмови від подорожі.

8.10. За невиконання, або неналежне виконання умов даного Договору, винна Сторона сплачує іншій Стороні завдані цим документально підтверджені збитки.

8.11. Туроператор не несе відповідальності за відмову Посольства у видачі візи, в цьому випадку вартість консульських послуг Туристу не повертається.

Про конкретні причини відмови у візі Турист дізнається самостійно у консульстві.

8.12. Туроператор не несе відповідальності та не сплачує будь-які компенсації за можливі порушення та дії, які не належать до його компетенції, а саме:

а) за зміну розкладу, відміну, затримку авіарейсу, заміну літака одного типу на інший, закриття аеропортів, з метерологічних, технічних та інших причин, що призвело до зміни програми Туру, за транспортне перевезення Туриста, збереження документів та особистих речей Туриста, втрату або псування багажу під час перевезення. В даному випадку відповідальність за вищевикладене несе Перевізник. Взаємовідносини між пасажиром (Туристом) та Перевізником регулюються договором на перевезення, підтвердженням якого є виданий Туристу квиток, згідно чинного законодавства України;

б) за неможливість здійснення Туристом подорожі, перенесення її на більш пізніші терміни, призупинення подорожі, шкоду, що викликана діями консульської, митної та міґраційної служб України та зарубіжних країн;

в) за відшкодування витрат при настанні страхових випадків, що передбачені договором страхування. При настанні страхового випадку Турист зобов’язаний діяти у відповідності до інструкції, яка викладена у страховому полісі;

г) за готельне обслуговування.

8.13. Туроператор не несе відповідальності по відшкодуванню матеріальних затрат Туриста за сплачені туристичні послуги, якщо Турист під час туристичної подорожі, керуючись особистими інтересами, не скористався всіма, або частиною наданих Туроператором туристичних послуг, достроково припинив термін перебування в Турі.

8.14. Туроператор, а також сторона яка приймає Туриста в країні тимчасового перебування, не несуть відповідальності за втрату, пропажу цінностей, документів, особистих речей Туриста під час здійснення туристичної подорожі.

8.15. Туроператор не несе відповідальності за правильність оформлення закордонного паспорту Туриста.

8.16. Туроператор не несе відповідальності за рішення (дії) прикордонних, митних служб країн, через (до) які (яких) подорожує Турист, а також інших установ щодо неможливості в’їзду Туриста або осіб що подорожують разом з ним, відповідно до умов цього Договору та заявки, на територію цих країн. В даному випадку Турист самостійно сплачує витрати пов’язані з депортацією (вартість транспортного перевезення, адміністративні штрафи, пеня та інші платежі). Будь-які компенсації не виплачуються.

8.17. У випадку відмови в’їзду на територію країни туристичної подорожі одному із туристів, що подорожує групою, Договір не припиняється для інших туристів в групі (такі туристи продовжують подорож відповідно до умов Договору). В даному випадку претензії на дії відповідних органів країн подорожі для розгляду не приймаються, компенсації не виплачуються.

8.18. Туроператор не несе відповідальності за неналежне виконання умов Договору, якщо це сталося внаслідок надання Туристом Туроператору документів та відомостей не вірного змісту (неповнота, недостовірність, неправильність оформлення документів та інше.).

8.19. У випадку невиїзду Туриста внаслідок втрати документів, запізнення на рейс на початку та в кінці туристичної подорожі з причин особистого характеру та інше, Туроператор не несе відповідальності і компенсації не сплачує.

8.20. Туроператор не володіє інформацією про плани проведення на території готелю або прилеглій до готелю території в країні перебування будівельних та ремонтних робіт, що здійснюються за рішенням адміністрації готелю або з відома місцевих влад будь-якими державними або приватними особами відповідно та не несе відповідальності за будь-які незручності, що завдані Туристу в зв’язку з цим.

8.21. У випадку анулювання подорожі з вини Туроператора Туристу повертається повна вартість сплачених останнім послуг протягом 14 днів.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)