АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Коротка характеристика підприємства

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  4. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  5. А. Общая характеристика вены
  6. Аварии на химически опасных объектах, их медико-тактическая характеристика.
  7. Агальна характеристика конституційного права України.
  8. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  9. Административное правонарушение и преступление: сравнительная характеристика.
  10. Акціонерний капітал та акціонерні підприємства
  11. Амплитудно-частотная характеристика (АЧХ)
  12. Аналіз небезпеки підприємства

Управління залізничного транспорту (УЗТ) є вантажно-транспортним підприємством, основною задачею якого є - навантаження руди в залізничні вагони, зважування на залізничних вагах, оформлення вантажних документів, профілактика руди проти змерзання до кузова вагонів у зимовий час, усереднення руди на складах. Транспортні операції складаються: з приймання вагонів на станціях Укрзалізниці, подача їх на фронт навантаження руди, формування маршрутів, виставка готових составів або груп вагонів на залізничної, колії станції примикання, екіпіровка локомотивів.

Крім того, УЗТ своїми засобами виробляє подачу і забирання вагонів з різними вантажами на шляху клієнтури. У своїй роботі УЗТ керується:

1.УЗТ статутом, затвердженим генеральним директором ПАТ «КЗРК»;

2. Статутом залізниць України;

3.Договором на експлуатацію під'їзних шляхів (по кожній станції примикання) між Придніпровської залізниці і ПАТ «КЗРК»;

4. Єдиними технологічними процесами роботи залізничних цехів КЗТ і станціями примикання «Укрзалізниці». Взаємовідносини УЗТ з рудниками регулюються «Положенням про взаємини «УЗТ» і рудоуправління ПАТ«КЗРК», затверджених генеральним директором підприємства. Це положення регламентує порядок складування, навантаження, зважування у вагонах, профілактику проти примерзання в зимовий час, оформлення вантажних документів. Цим положенням встановлюється порядок забезпечення УЗТ електроенергією, водою і т.д. Обслуговування клієнтури з подачі і прибирання вагонів під вантажні операції здійснюється відповідно до договорів між УЗТ і кожним клієнтом. Взаємовідносини УЗТ і конторою «Рудосбит» здійснюється відповідно до «Положення про взаємини між УЗТ і«Рудосбитом».

Під'їзні залізничної колії УЗТ розташовані з півночі на південь і примикають до залізничних станцій Укрзалізниці: ст.Роковатая - під'їзні колії ЗЦ № 1; ст.Вечерній Кут - під'їзні колії ЗЦ № 3; ст.Шмаково - під'їзні колії ЗЦ № 4.

ст.Кривий Ріг-Сортувальний – Коломойцевський промвузол ЗЦ № 4;

Кожна служба УЗТ виконує певну функцію. Служба експлуатації призначена для організації на основі сучасних методів управління поїзного руху, маневрової роботи по формуванню-розформування поїздів, подання-прибирання вагонів і вантажних фронтах, забезпечення підприємства сировиною та планового вивозу готової продукції, сталого взаємодії з магістральним транспортом.

Служба експлуатації керує роботою всіх служб цеху зо всіма основними засобами залізничного транспорту, що визначає її головну роль у керівництві в організаційній роботі.

Вантажна служба організовує виконання плану навантаження і реалізації руди, веде облік, аналіз і контроль виконання завдань з простою вагонів, виконання плану маршрутизації та іншими показниками, того, вантажна служба виконує взаєморозрахунки з Криворізьким відділенням дороги, клієнтурою. Служба організує підготовчу роботу з укладання договорів на експлуатацію під'їзних колій ЕТТ станцій Укрзалізниці і залізничних цехів, договорів з клієнтурою.

Щомісяця спільно з рудниками, «Рудосбитом», відділенням дороги розробляє календарні плани навантаження руди, виконує графіки маршрутизації, контролює їх виконання, спільно зі службою експлуатації розробляє графіки навантаження і перевезення маршрутів, порядок подачі вагонів для завантаження і вивозу готових складів на станції примикання, розклад і періоди подач порожняка, бере участь в укладанні договорів з Придніпровською залізницею і клієнтурою.

Служби колії відповідає за утримання колії та штучних споруд у справному стані відповідно до вимог правил технічної експлуатації. Ділянка СЦБ і зв'язку ведает утриманням і ремонтом засобів автоматики і зв'язку та забезпечує безпеку поїзних і маневрових пересування.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)