АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звітність фінансових органів про виконання місцевих бюджетів

Читайте также:
  1. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. Акти органів прокуратури
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. Амілоїдоз внутрішніх органів
  6. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  7. Безспірне списання коштів місцевих бюджетів для відшкодування шкоди, заподіяної фізичним та юридичним особам
  8. Будова органів дихання
  9. Бюджет розвитку місцевих бюджетів є складовою спеціального фонду місцевих бюджетів.
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  12. В якому випадку особу можуть затримати співробітники правоохоронних органів за вчинення нею адміністративного правопорушення?

А) Місячна звітність. Міністерство фінансів АРК., обласні і міські (міст Києва та Севастополя) фінансові управління подають “Місячні звіти про виконання місцевого бюджету” центральному апарату Державного казначейства до 12 числа місяця, наступного за звітним. У звіті міститься інформація про доходи, які надійшли з початку року, і видатки, які проведені з початку року. Інформація подається наростаючим підсумком в розрізі кодів бюджетної класифікації.

Місячні звіти підписують керівник, начальник бюджетного відділу і головний бухгалтер Мінфіну АРК., обласних і міських (міст Києва та Севастополя) фінансових управлінь. Терміни подання звітності про виконання місцевих бюджетів міськими і районними фінансовими відділами встановлюються таким чином, щоб фінансові управління надали відповідну інформацію своєчасно.

Б) Квартальна звітність фінансових органів про виконання місцевих бюджетів. До форм квартальної звітності відносять:

Ф. № 1 “Баланс виконання бюджету”;

Ф. № 2 “Звіт про виконання бюджету” (по доходах і видатках);

Ф. № 3 “Звіт про виконання плану по мережі, штатах і контингентах установ, що знаходяться на місцевих бюджетах”;

Ф. № 4 “Довідка про використання коштів позабюджетного фонду місцевих Рад народних депутатів”;

Ф. № 7 “Звіт про заборгованість бюджетних установ”.

Дані про виконання місцевих бюджетів зазначаються у квартальній звітності в розрізі кодів бюджетної класифікації в грн.

Форми звітності містять наступну основну інформацію:

Ф. № 1 – залишки на кінець звітного періоду;

Ф. № 2 – план з урахуванням внесених змін на звітний період і виконання (по доходах і видатках);

Ф. № 3 – показують фактичну наявність (кількість) на кінець звітного періоду;

Ф. № 4 – показують залишки коштів фонду на кінець звітного періоду.

Квартальні звіти підписують керівник, начальник бюджетного відділу і головний бухгалтер відповідного фінансового органу.

Фінансові управління областей, міст Києва і Севастополя, Мінфін АРК. Подають квартальні звіти ДКУ до кінця місяця, наступного за звітним кварталом. Фінансові відділи в районах і містах подають звіти вищестоящим фінансовим органам до 20 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

В) Річна звітність фінансових органів про виконання місцевих бюджетів. До форм річної звітності відносять форми №№ 1, 2, 3, 4, 7 квартальної звітності і до них додаються:

Ф. № 6 – “Дані про наявність та рух основних засобів установ, що перебувають на місцевих бюджетах”;

Ф. № 15 – “Звіт про нестачі та крадіжки грошових коштів і матеріальних цінностей в бюджетних установах”.

Довідки:

v про видатки по сплаті безплатно наданих робітникам квартир і комунальних послуг;

v про видатки по фонду оплати праці працівників установ, що перебувають на місцевих бюджетах;

v про суми, що направлені на видатки за рахунок цільових коштів.

Річні звіти підписують керівник фінансового органу, начальник бюджетного відділу, головний бухгалтер.

Міністерство фінансів АРК., обласні і міські (міст Києва і Севастополя) фінансові управління подають річні звіти ДКУ з 20 лютого по 1 березня року, наступного за звітним. Фінансові відділи в районах і містах подають річні звіти вищестоящим фінансовим органам до 10 лютого року, наступного за звітним.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)