АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оформлення звіту із виробничої практики

Читайте также:
  1. VІІ. Оформлення роботи
  2. Вибір бази практики
  3. ВИЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОЕКТОВАНОГО ЦЕХУ
  4. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  5. ВИМОГИ ДО ЗВІТУ
  6. Вимоги до звіту про проходження практики
  7. Вимоги до змісту звіту виробничої практики
  8. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ
  9. Вимоги до оформлення випускної роботи
  10. Вимоги до оформлення дипломної(бакалаврської) та курсової роботи.
  11. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ДОПОВІДІ
  12. Вимоги до оформлення конкурсних робіт

Результати проходження практики студент оформляє у вигляді письмового звіту.

На захист звіту студент подає:

- звіт з проходження виробничої практики, завірений печаткою обсягом – 35 – 40 сторінок комп’ютерного тексту;

- табель, підписаний керівником від бази практики (додаток В);

- щоденник практики, підписаний керівниками практики від підприємства і від академії (додаток Б);

- письмову характеристику, надану керівником практики від підприємства;

- робочі матеріали (позовні заяви, постанови, рішення, накази, форми, схеми, графіки і т. д.).

Звіт із виробничої практики повинен включати загальнотеоретичну частину та висвітлення виконання індивідуального завдання.

Звіт повинен бути виконаним на комп’ютері (формат А4, поля: верхнє, нижнє – 2 см, ліве – 2,5 см, праве 1см, шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5) або написаний від руки.

Друкарські помилки, описи та графічні неточності виправляються чорнилом (пастою) чорного кольору після охайної підчистки чи зафарбовування коректором. На одній сторінці допускається не більше двох виправлень.

Заголовки структурних елементів звіту (ЗМІСТ, ВСТУП, РОЗДІЛ, ВИСНОВКИ, СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ, ДОДАТКИ) друкують великими літерами і розташовують посередині сторінки. Після слова “РОЗДІЛ” ставлять його номер без крапки, а з нового рядка теж по центру друкують великими літерами заголовок (назву) розділу. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу. Крапку в кінці заголовка (розділу чи підрозділу) не ставлять, але якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу в підбір до тексту, а в кінці такого заголовка ставиться крапка.

Додатки позначаються великими літерами: А, Б, В…, у тексті їх виділяють дужками, наприклад: (Додаток А).

Відстань між заголовком (за винятком заголовка пункту) та текстом повинна дорівнювати двом інтервалам.

Не можна вміщувати заголовок у кінці однієї сторінки, а текст починати з іншої. Новий підрозділ допускається починати на тій же сторінці, на якій закінчився попередній, за умови, що на ній поміститься не менше трьох рядків тексту. Приклад виконання заголовків наведено у Додатку Ж.

Текст звіту повинен поділятися на абзаци, кожен з яких містить самостійну думку. Абзац починається з нового рядка з великої літери на відстані 1,25 см від полів.

Необхідно дотримуватись єдиних умовних позначень і скорочень слів, які відповідали б загальноприйнятим нормам. Якщо поряд стоять дві цифри (позначки) одну з них потрібно писати словами (наприклад: 5 стометрових рулонів). Якщо речення починається з цифри, її потрібно писати словами, приблизні цифри теж пишуться словами (наприклад: близько ста днів тощо). Граничні величини позначаються таким чином: від 20 до 50, або 20-50, або 20...30. Римські цифри вживаються на позначення століть, кварталів, року, місяців, томів, частин, з’їздів чи конференцій. Відмінкове закінчення ставиться після останньої цифри: 5, 7, 15-го числа. Не ставиться відмінкове закінчення в номерах додатків, розділів, таблиць, малюнків тощо, а також якщо цифри стоять після іменників, до яких відносяться (наприклад: на мал.3). Знаки “+”, “-“, “”, “%” ставляться лише біля цифр і не подвоюються (наприклад:  5, 6 а не   5,6). Знак № не ставиться у порядковій нумерації розділів, сторінок, додатків, таблиць, а також при скороченнях. Округлення числових значень величин повинно бути однаковим (1,75; 2,00 а не 1,75; 2). Не допускається заміна слова буквеною позначкою (наприклад: температура повітря, а не t повітря). У тексті потрібно дотримуватись загально прийнятих скорочень слів: табл., стор., мал., тощо. Не дозволяється використання довільних складно скорочень: ВРУ, КМУ, ДПАУ тощо.

В звіті не повинно бути дослівного переписування матеріалів баз практики (історія бази, технічних описів тощо), а також цитування літературних джерел.

Документи у звіті підшиваються у такому порядку:

Матеріали у звіті підшиваються у такому порядку:

1. Титульна сторінка (Додаток А).

2. Реєстраційна картка, яка друкується на зворотній стороні титульної сторінки (Додаток Г).

3. Наказ, договір.

4. Копія характеристики, оригінал характеристики не підшивається, а вкладається просто в роботу разом із щоденником.

5. Табель (Додаток В).

6. Зміст.

7. Текст звіту.

8. Список використаних джерел.

9. Додатки.

10. Рецензія керівника (Додаток Д).

Зверніть увагу! Щоденник практики та оригінал характеристики студент не підшиває до матеріалів звіту, а подає окремо з усіма необхідним підписами та печатками і вони додається до особової справи.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)