АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Виконання контрольних робіт та їх оформлення

Читайте также:
  1. II етап. Тести контрольних моментів
  2. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  3. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  4. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. Алгоритм виконання роботи
  7. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  8. Безробіття
  9. Безробіття, як соціальний ризик
  10. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  11. В РОБІТНИЧОМУ РУСІ
  12. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).

ЗМІСТ

 

Передмова ……………………………………………….………….4

Виконання контрольних робіт та їх оформлення ……….………..5

Варіанти контрольних робіт ……………………………….…… …7

Розмовна тема ……………………………………….…….……….49

Тексти для читання та перекладу …………………..…….………56

Граматичний довідник …………………………………….………103

Зразок лексико-граматичного тесту …………………….……. …147

Робоча навчальна програма навчальної дисципліни
«Іноземна мова за професійним спрямуванням» ………………150

Рекомендована література …………………………………………158

 

 

Передмова

Навчально-методичний комплекс призначен для розвитку практичних умінь та навичок використання граматичного матеріалу та навичок читання й перекладу текстів загальної і професійної тематики у студентів заочної форми навчання.

Навчально-методичний комплекс містить у собі контрольне завдання № 2, яке складається з 12 варіантів,розмовної теми «Great Britain», текстів для читання та перекладу та граматичний довідник, укладений згідно із граматичним завданням контрольної роботи, а також робочу програму з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», навчально-методичну карту, рекомендовану літературу та зразок лексико-граматичного теста.

Перші дві вправи націлені на розвиток навичок самостійного читання та повного розуміння англійського тексту з використання словника, відповідь на запитання, що розвиває у студентів уміння пошукового читання для отримання інформації. Наступні вправи націлені на контроль засвоєння граматичного матеріалу, вивченого на певному етапі оволодіння англійською мовою. Для того, щоб виконати ці вправи, треба самостійно розібрати відповідний граматичний матеріал за граматичним довідником або за рекомендованим підручником.


Виконання контрольних робіт та їх оформлення

  1. Кількість контрольних завдань, виконаних на кожному курсі, визначається учбовим планом вищого закладу.
  2. Кожне контрольне завдання навчально-методичного комплексу пропонується у 12 варіантах. Ви повинні виконати один з 12 варіантів.
  3. Виконувати контрольну роботу треба у окремому зошиті. Зразок оформлення обкладинки надає кафедра мовної підготовки фахівців.
  4. Контрольні роботи треба виконувати чітким почерком. Залишайте широкі поля для зауважень рецензенту. Матеріал контрольної роботи треба розмістити згідно наступного зразку.

 

Ліва сторінка Права сторінка
П о л я Англійський текст Український текст П о л я
       

 

  1. Контрольні роботи повинні бути виконані у той послідовності, у якої вони надані у навчально-методичному комплексі.
  2. Контрольні роботи повинні бути направлені для перевірки та рецензіювання згідно встановленого строку.
  3. Якщо контрольна робота виконана без дотримання вимог або неповністю, вона повертається без перевірки.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)