АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ШКАЛА ОЦІНЮВАННЯ: НАЦІОНАЛЬНА ТА ECTS (залік)

Читайте также:
  1. Геохронология , её методы. Международная геохронологическая шкала.
  2. За соблюдение формата, участникам будут присваиваться дополнительные баллы (шкала 10 баллов)
  3. Криза Російської імперії та Українська національна революція
  4. Народна педагогіка і національна школа
  5. Народний календар і національна система виховання
  6. НАЦІОНАЛЬНА ДЕРЖАВА В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
  7. Національна програма інформатизації та її завдання.
  8. НОМІНАЛЬНА ШКАЛА (АЛЬТЕРНАТИВНА)
  9. Світова, національна, етнічна культури, їх взаємозв’язок.
  10. Смена градусів атомів в періодах та групах. Енергія іонізації і спорідненість до електрона, їх зміна в періодах та групах. Електронегативність (ЕН), відносна шкала ЄП.
  11. ТЕМА 6. Українська національна революція 1917-1920 рр.
  12. Українська мова як єдина національна мова українського народу
ОцінкаECTS Оцінка за національною шкалою Бали
А Зараховано 90 – 100
В 82 – 89
С 74 – 81
D 64 – 73
E 60 – 63
FX Незараховано, з обов’язковим перескладанням окремих модулів 35 – 59
F Незараховано, з обов'язковим перескладанням повного курсу 1 – 34

 


СТРУКТУРА ЗАЛІКОВОЇ КАРТКИ

Варіант №1

І. Дати визначення термінам: судово-бухгалтерська експертиза, недоброякісний документ, метод судово-бухгалтерської експертизи.

ІІ. Дати розгорнуту відповідь на питання:

1. Назвати етапи проведення судово-бухгалтерської експертизи та вказати заходи, які відбуваються на кожному з них.

2. Надати характеристику методики судово-бухгалтерської експертизи та назвати її особливості.

3. Визначити сутність та особливості судово-бухгалтерської експертизи.

 

ІІІ. Розв’язати наведені ситуації:

Завдання 1. Необхідно: визначити яку суму коштів необхідно сплатити експерту-бухгалтеру за проведення судово-бухгалтерської експертизи.

Дані для виконання: Головний бухгалтер ЗАТ “Поліські зорі” Семенов С.В. призначений Житомирським господарським судом експертом-бухгалтером у справі за позовом Овруцького РЕС до ВАТ “Електроприбор” щодо стягнення заборгованості за отримані послуги з електропостачання. З метою проведення експертизи Семенов С.В. перебував у відряджені у м. Житомирі з 6 по 11 грудня. Витрати на проїзд склали 30 грн., за проживання в готелі 350 грн., на друкування висновку – 15 грн. Оплата праці експерта встановлена в розмірі 20 % від неоподаткованого мінімуму доходів громадян за один робочий день.

Завдання 2. Необхідно: назвати предмет, об’єкт судово-бухгалтерської експертизи за конкретною справою, назвати методичні прийоми документального контролю та порядок їх застосування, нормативні документи, які повинен використати експерт-бухгалтер.

Дані для виконання: У кримінальній справі, за обвинуваченням головного бухгалтера насіннєвої станції “Світнас” у розкраданні державного майна, призначена судово-бухгалтерська експертиза. Перед експертом поставлено питання: чи правомірними є результати інвентаризації? У матеріалах справи, наданої експерту-бухгалтеру для дослідження, містилися підсумкові документи інвентаризації, у результаті проведення якої на підприємстві виявлено недостачу верстатів на суму 279000 грн. і сировини й матеріалів – на суму 3500 грн.


РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА

Базова

1. Судово-бухгалтерська експертиза. Навчальний посібник для студентів спец. 7.050106 “Облік і аудит”. / За ред. д.е.н., проф.. Ф.Ф. Бутинця, – Житомир: ПП “Рута”, 2004. – 460 с. (кількість примірників, наявних у бібліотеці ЖДТУ – 115)

Додаткова література

1. Закон України “Про судову експертизу” від 25.02.1994 року № 4038 – ХІІ

2. Бандурка А.М. и др. Основы судебной бухгалтерии: Учебник. – Харьков: Изд-во Национального университета внутренних дел, 2001. – 336 с.

3. Білуха М.Т. Судово-бухгалтерська експертиза. – М.: “Дело ЛТД”, 1993. – 272с.

4. Камлик М.І. Судова бухгалтерія. Підручник. Друге вид., перероб. і допов. – К.: Атіка, 2001. – 376 с.

5. Климович Л.П. Судебная бухгалтерия (общая часть): Учебное пособие. – Красноярск: Сибирский юридический институт МВД России, 2000.

6. Корнев С.А. Судебная (правовая) бухгалтерия: Конспект лекций. – СПб.: Изд-во Михайлова В.А., 2000. – 60 с.

7. Макеенко Г.И. Судебно-бухгалтерская экспертиза: Учеб. пособие. – Мн.: БГЭУ, 2001. – 65 с.

8. Мумінова-Савіна Г.Г. Судово-бухгалтерська експертиза: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2003. – 202 с.

9. Судова бухгалтерія: Підручник / В.М. Глібко, О.П. Бущан. – К.: Юрінком Інтер, 2004. – 224 с.

10. Судебно-бухгалтерская экспертиза: учеб. Пособие для студентов вузов / [Е.Р. Россинская и др.]; под ред. Е.Р. Россинской, Н.Д. Эриашвилли. – 2-е изд., перераб. И доп. – М.: ЮНИТИ-ДАНА: Закон и право, 2009. – 383 с.

11. Швець В.Є. Основи бухгалтерського обліку та судово-бухгалтерської експертзи: Підручник. – К.: Каравелла, 2008. – 240 с.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)