АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА. Донецький університет економіки та права

Читайте также:
  1. I. Пояснительная записка
  2. I. Пояснительная записка
  3. Довідково-інформаційні документи. Доповідна, пояснювальна, службова записки. Правила їх написання.
  4. Объяснительная записка
  5. Оформление учрежденческой документации (докладная записка, служебное заявление и др).
  6. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  7. Пояснительная записка
  8. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  9. Пояснительная записка
  10. Пояснительная записка
  11. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  12. Пояснительная записка

Донецький університет економіки та права

 

ДИДАКТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ

 

нормативної дисципліни

 

Земельне право

 

 

напрямом підготовки: 6.030401 «Правознавство»

 

 

РОЗРОБЛЕНО доцент кафедри, к.ю.н. Д.С. Каблов ________________ ___.___. 2012 р.   ЗАТВЕРДЖЕНО Протокол засідання кафедри адміністративно-правових дисциплін ___.___. 2012 р. № ___   Завідувач кафедри адміністративно-правових дисциплін д.ю.н., доцент С.В. Лихачов ______________________ ___.___. 2012 р.

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Самостійна робота студентів (СРС) є складовою навчального процесу, важливим чинником, який формує вміння навчатися, сприяє активізації засвоєння студентами знань та їх реалізації.

Мета СРС — сприяти засвоєнню в повному обсязі навчальної програми та формуванню самостійності як особистісної риси та важливої професійної якості, сутність якої полягає в умінні систематизувати, планувати та контролювати власну діяльність.

Завдання СРС — засвоєння певних знань, умінь, навичок, закріплення та систематизація здобутих знань, їх застосування при виконанні практичних завдань та творчих робіт, а також виявлення прогалин у системі знань із предмета.

Варіанти виконання самостійної роботи розподіляються згідно номеру в журналі, наприклад: 1,11,21,31; 2,12,22,32 і так далі.

Самостійна робота до тем передбачає написання рефератів, виконується власноруч і оцінюється від 0 до 15 балів за кожне завдання.

Підготовка реферату оцінюється від 15 балів.

Реферат оцінюється дискреційним шляхом (на власний розсуд викладача) з урахуванням багатьох критеріїв. Реферат має розкривати зміст теми (від 0 до 5 балів), викладення інформації має бути послідовним, перехід між структурними фрагментами плавним, оформлення грамотним, достовірність наданої інформації підтверджуватися посиланнями на літературні джерела та нормативні акти (від 0 до 7 балів), список використаної літератури має нараховувати від 5 до 10 або більше актуальних джерел оформлених відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи (від 0 до 3 балу).

Основні вимоги до реферату. Реферат має складатися з титульного аркушу, плану, вступу, основної частини (тексту реферату), висновків, списку використаної літератури. Реферат виконується на стандартних листках паперу (А4 - 210 мм х 297 мм) з розміщенням тексту лише на одному боці листка, кегль 14, інтервал 1,5. Робота може бути написана студентом власноручно або надрукована на друкарській машинці чи принтері. При цьому мають дотримуватися відповідні технічні вимоги щодо розміщення тексту, а також виконуватися встановлені правила щодо посилань на джерела. Сторінки реферату, починаючи зі вступу, мають бути пронумеровані. Обсяг основного тексту реферату: 7-10 аркушів машинописного тексту. Мова реферату – українська, російська (на вибір студента). Дозволяється використовувати для написання реферату емпіричну базу з мережі INTERNET, але так, щоб скомпіліровані блоки тексту сумарно складали не більше 50% обсягу реферату. Реферат подається на кафедру не пізніше двох тижнів до початку сесії.

Практична частина складається з задач, вирішення яких оцінюється від 0 до 30 балів:

- за правильне вирішення практичної задачі без належної аргументації студент отримує 10 бал;

- за правильне та належним чином обґрунтоване вирішення практичної задачі студент отримує 20 бали;

- за правильне та належним чином обґрунтоване вирішення практичної задачі з посиланням на певну статтю певного нормативного акту студент отримує 30 бали.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)