АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  3. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  4. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  5. Визнання , теорії та критерії держав
  6. Вимоги безпеки під час виконання роботи.
  7. ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ
  8. Вимоги до оформлення дипломної(бакалаврської) та курсової роботи.
  9. Вимоги до оформлення курсової роботи
  10. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  11. Вимоги до працівників певних категорій і порядок допуску їх до роботи.
  12. Вимоги охорони праці після закінчення роботи.

Загальна оцінка за курсову роботу формується на основі наступних елементів:

1. Обгрунтування актуальності обраної теми, постановка мети, завдань та вибір і обґрунтування методології дослідження, аналіз теоретичних джерел, в яких висвітлюється дана проблематика (теоретична частина).

2. Збір інформації (статистичні дані, вторинна (первинна) інформація з підприємства, дані управлінського та бухгалтерського обліку, пошукові системи, тощо). Аналіз інформації.

3. Розробка рекомендацій по вдосконаленню діяльності підприємства, усунення слабких місць в маркетинговій діяльності та інших практичних рекомендацій, методик, програм, висновків та пропозицій стосовно об'єкту дослідження та проблематики теми. Практичне застосування отриманих результатів.

4. Написання висновків і пропозицій по результатам дослідження.

5. Оформлення роботи.

Курсова робота оцінюється на найвищу оцінку («відмінно»), якщо її зміст відповідає поставленому завданню (тематиці), наведені актуальні статистичні матеріали (при їх необхідності), методика виконання завдання відповідає встановленим вимогам. Основною ознакою якісної роботи є реальність викладеної інформації та практична значимість наведених прикладів. В деяких випадках вирішене завдання повинно містити додатки з прикладами конкретних рішень маркетингових завдань.

На оцінку «добре» заслуговує робота, зміст якої відповідає поставленому завданню (тематиці), наведені актуальні статистичні матеріали (при їх необхідності), методика виконання завдання містить не значні помилки, а саме: певні неточності у розрахунках, викладенні теоретичного матеріалу, але які не впливають на результативність роботи.

На оцінку «задовільно» заслуговує робота, зміст якої відповідає поставленому завданню (тематиці), але в якій не до кінця розкрито поставлені завдання, в аналітичній частині не подані належним чином результати проведених досліджень.

Оцінка курсової роботи знижується у випадку наявності помилок, що свідчать про недостатню актуальність та аргументованість запропонованих рішень: неактуальні джерела інформації, помилкові вхідні дані у практичній чи аналітичній частині, відсутність необхідних додатків, попередні розрахунки зроблено частково, наявні арифметичні чи логічні помилки. Підставою зниження оцінки є незавершена конкретними висновками і коментарями робота студента. До зниження загальної оцінки може привести також наявність таких окремих недоліків, таких як неохайне оформлення роботи; недотримання вимог до оформлення курсової роботи; виконання курсової роботи за суперечливими чи сумнівними матеріалами.

 

Етапи виконання курсової роботи:

1. Вибір теми та затвердження плану курсової роботи.

2. Вступ повинен відповідати вимогам: включати обгрунтування актуальності теми та її значимості, мету, завдання і структуру курсової роботи.

3. Викладення теоретичної частини курсової роботи: глибина, всебічність і повнота викладення теоретичного матеріалу та показані дискусійні питання тощо.

4. Практична частина курсової роботи: обов'язкова наявність табличного та ілюстративного матеріалу в динаміці (діаграми, графіки) та глибокий наліз наведених показників тощо.

5. Проблемна частина курсової роботи повинна відповідати вимогам: виявити і поставити проблему по даній темі та визначити шляхи її вирішення, мати власну точка зору та аргументацію з даного питання тощо.

6. Висновки повинні відповідати вимогам: висновки повинні мати зв'язок з результатами дослідження, необхідно підвести підсумки по всіх висвітлених питаннях, визначити шляхи і напрями вирішення проблемних аспектів теми тощо.

7. Список літератури: включає в себе якісний рівень використання літератури: науково-теоретичної, матеріалів конференцій, статистичних даних, нормативну законодавчу та інформаційну базу та власні дослідження і напрацювання), які повинні бути оформленні у відповідності для встановлених вимог.

8. Оформлення курсової роботи повинно відповідати встановленим вимогам: не повинно бути перевищення затвердженого обсягу текстової частини роботи, шрифт, інтервал, нумерація сторінок, оформлення заголовків, цифрового та графічного матеріалу повинно відповідати методичним вказівкам щодо написання та оформлення курсової роботи тощо.

9. В роботі в обов’язковому порядку має бути подано додатки від підприємства. Це можуть бути: фінансові звіти, рекламні матеріали, штатний розпис та ін. інформаційні матеріали, що стосуються діяльності підприємства.

10. Захист курсової робіт відповідає критеріям оцінювання: необхідно розуміти теоретичні основи даної теми, розуміти тенденції розвитку сучасних фінансових процесів макро- і макрорівня, аргументувати власну точку зору щодо проблем та шляхів їх вирішення по даній роботі


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)