АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до оформлення курсової роботи. Обсяг курсової роботи має бути у межах 30-35 сторінок без урахування списку літератури та додатків, у тому числі: вступ – 1-2 сторінки

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  5. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти контрольної роботи №1.
  9. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  10. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  11. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  12. Види та форми науково-дослідної роботи студентів

 

Обсяг курсової роботи має бути у межах 30-35 сторінок без урахування списку літератури та додатків, у тому числі: вступ – 1-2 сторінки, основна частина – 27-30 сторінок, висновки – 2-3 сторінки.

Курсова робота виконується на папері стандартного формату А4(210x297), на одній стороні аркуша з дотриманням полів: зліва – 3 см, зверху та знизу - 2 см, з правого поля – 1,5 см. Шрифт – Times New Roman, інтервал – 1,5. Всі сторінки повинні бути пронумеровані у правому верхньому кутку, починаючи зі вступу (3 сторінка).

Зразок оформлення титульного аркушу наведено у додатку А.

У ході викладання матеріалу в тексті виділяються всі заголовки, зазначені у змісті (плані роботи) за допомогою інтервалу між рядками. Назви глав виділяються також прописними буквами і центруються посередині. Назви параграфів центруються по лівій стороні з абзацу. Курсив та жирне (напівжирне) виділення не використовуються.

Скорочення слів не допускається, крім загальноприйнятих, при першому вживанні вони супроводжуються розшифровуванням. Наприклад, організаційна структура управління (ОСУ), внутрішньофірмова інформаційна система (ВІС) і т.д.

У списку літератури надається перелік тільки використаних у роботі джерел. У кожному джерелі вказуються: прізвище й ініціали автора, місце видання, назва видавництва, рік видання, обсяг джерела (Додаток В). На кожну цитату, ідею, положення, матеріали (таблиці, схеми та ін.), запозичені з будь-яких джерел, мають бути посилання в тексті. При цьому посилання позначаються в такий спосіб [6, с.27]. Це значить, що студент посилається на сторінку 27 джерела під номером 6 у списку використаної літератури.

Всі схеми, таблиці, діаграми й інший ілюстративний матеріал повинні мати назви і відповідний номер. На кожну ілюстрацію необхідне відповідне посилання в тексті.

Ілюстративний матеріал, в залежності від його важливості, включається до основного тексту курсової роботи або вноситься в додаток. Приклади оформлення таблиць та рисунків наведені нижче.

 

Таблиця (номер)

Назва таблиці

         
         

 

 
 


Рівень заробітної плати,

грн.

 

2007 2008 2009 2010 Роки

Рисунок 1.3 - Показники зміни рівня заробітної плати за 2007-2010 рр.

Рисунок 1.4 – Структура виробничих витрат за 4 квартали 2009 року.

 

Правильність, охайність оформлення курсової роботи є обов'язковою умовою її виконання, що враховується під час захисту.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)