АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мережа доступу

Читайте также:
  1. Базова (транспортна) мережа та мережа доступу
  2. Вимоги для системи контролю доступу
  3. Классификация информации по доступу к ней
  4. Конфігурування доступу до файлів та принтерів на клієнтських станціях Windows 7
  5. Можливості файлової системи NTFS по обмеженню доступу до файлів і каталогів
  6. СИСТЕМА АРХІВНИХ УСТАНОВ, ЇЇ СТРУКТУРА ТА МЕРЕЖА

 

Транспортна мережа не має безпосереднього контакту з користувацькими терміналами, цю функцію виконує мережа доступу.

Мережі доступу відрізняються великим різноманіттям. Однак їх поєднує те саме функціональне призначення: забезпечення доступу користувачам послуг інформаційної інфраструктури до базової мережі, а через неї – до протилежного кореспондента чи до пункту надання послуг. Роль мережі доступу може заповнювати одна з існуючих мереж, наприклад, телефонна мережа загального користування. Один із прикладів мережі доступу представлений на рисунку 1.8.

 

Рис 1.8. Приклад побудови мережі доступу

 

Таким чином, у даному розділі розглянуті основні особливості сучасного етапу розвитку людського суспільства, закономірності утворення інформаційного співтовариств, характеристики глобальної інформаційної інфраструктури, як бази для інформаційного співтовариства, основні елементи телекомунікаційної інфраструктури.

Визначені також необхідні зміни в менеджменті, що обумовлені згаданими змінами в людському суспільстві й утворенням інформаційного співтовариства. Усе сказане має пряме відношення і до України, і зокрема, до галузі телекомунікацій і повинне бути враховане при вивченні менеджменту виробничих відносин. З іншого боку, галузь телекомунікацій спирається на досягнення, що отримані завдяки праці декількох попередніх поколінь зв'язківців. На сьогодні втіленням цих досягнень є національна система зв'язку України (НСЗУ). Без знання її основ неможливо ні вивчення, ні освоєння організації виробничих процесів на підприємствах зв'язку, оскільки саме вона у значній мірі визначатиме ефективність функціонування економіки країни в цілому.

 



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)