АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Курсових робіт

Читайте также:
  1. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  2. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  3. Безробіття
  4. Безробіття, як соціальний ризик
  5. В РОБІТНИЧОМУ РУСІ
  6. В якому випадку особу можуть затримати співробітники правоохоронних органів за вчинення нею адміністративного правопорушення?
  7. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  8. Види регулювання заробітної плати
  9. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  10. Вимоги до оформлення конкурсних робіт
  11. Вимоги до оформлення контрольних робіт
  12. Вимоги до оформлення лабораторних робіт

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ

АВТОНОМНОЇ РЕ­СПУБЛІКИ КРИМ

РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ ВИЩІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«КРИМСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» (м. Ялта)

ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ І ТЕМАТИКА

КУРСОВИХ РОБІТ ПО КУРСУ

ПРОЕКТНЕ ФІНАНСУВАННЯ

для студентів СПЕЦІАЛЬНОСТІ 6.050100 «Фінанси»,

«Банківська справа»

напрям підготовки: 0501 ЕКОНОМІКА І ПІДПРИЄМНИЦТВО

Ялта

УДК 336

ББК 65.26

М 95

Проектне фінансування. Методичні вказівки і тематика курсових робіт по курсу. – Ялта, 2010.- 22 с.

 

 


Розробник: Малишенко К.А., к.е.н., доцент кафедри фінансів та банківської справи.

 

 

Затверджено вченою радою факультету економіки і управління від «__» листопада 2010 року, протокол № __ від ____________.

 

 

 
 


© Малишенко К.А., 2010
© Кримський гуманітарний університет, 2010

Методичні рекомендації по написанню, оформленню і захисту

курсових робіт

 

В процесі вивчення курсу "Проектне фінансування" студенти спеціальності: 76.050100 «Фінанси», «Банківська справа» напрям підготовки: 0501 ЕКОНОМІКА І ПІДПРИЄМНИЦТВО повинні виконати курсову роботу.

Метою розробки і захисту курсової роботи є закріплення знань по теорії "Проектне фінансування" як окремої прикладної дисципліни і науки, а також, що є головною метою, отримання самостійних наукових результатів (як варіант спільно з керівником) по вибраній тематиці, а також придбання навиків наукового диспуту, популяризації своєї творчої діяльності, уміння відстоювати і обґрунтовувати науковими мето-дамі свою точку зору по питаннях професійної орієнтації.

Теми курсових робіт студент підбирає самостійно із запропонованого нижче стандартного переліку. Якщо студент проявить бажання написати курсову роботу по темі що відсутня в стандартному списку необхідне додаткове узгодження цієї теми з керівником курсової роботи і надалі внести її до списку при схваленні її на засіданні кафедри. Керівник курсової роботи закріплюється за кожним студентом на основі протоколу засідання кафедри, зміна керівника можливо при обопільній згоді студента і керівника при обов'язковому встановленні нового керівника курсової роботи. Теми в списку дані укрупнено, що дає право на вибір один більш деталізованого і конкретного напряму дослідження.

Написана і правильно оформлена курсова робота повинен пройти за-щиту. Автор повинен вільно орієнтуватися в області знань вибраних як поле дослідження, уміти відповідати на питання, чітко формулювати цілі і результати проведеного дослідження. Результатом дослідження може бути як елементарним - наукове узагальнення, систематизація, виявлення і оцінка тенденцій і т. п., так і достатньо складним - розширене науково-практичне дослідження з розробкою методичних рекомендацій і оцінкою (вдосконаленням) питань методології з вибраної тематики.

Під час написання курсової роботи студент зобов'язаний консультуватися по всіх основних питаннях з керівником, проводити коректування і виправляти помилки на яких вказав керівник курсової роботи.

Перед захистом курсової роботи повинна бути допущена до захисту керівником (про що повинен свідчити відповідний напис на обкладинці кінцевого варіанту курсової роботи, з датою).

Саме при реалізації таких умов студент може претендувати на позитивну оцінку по захисту курсової роботи.

Робота повинна бути написана студентом власноручно, розбірливо або надрукована. Об'єм роботи складає 2 п. л. або 30 - 35 сторінок машинописного тексту формату А 4 (40-50 сторінок рукописного тексту). Текст повинен бути надрукований шрифтом Times New Roman Syr, розмір 14. Поля: зверху, знизу, зліва - 20 мм, праве поле 10 мм мінімум. При рукописному оформленні вимоги до розмірів полів листа зберігається, кількість рядків на листі - мінімум 24, кількість знаків в рядку - мінімум 44. Графічний матеріал і інше оформлення є стандартним як і для інших наукових робіт (курсових і випускних робіт). На кафедру представляється оригінал тексту роботи. Ксерокопії не рецензуються, і не приймаються. В кінці роботи студент повинен поставити дату її завершення і особистий підпис.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)