АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальне ознайомлення з підприємством

Читайте также:
  1. Загальне визначення, переваги та недоліки гідропривода
  2. Загальне застосування тепла. Лікувальні ванни
  3. Загальне підсумкове оцінювання рівня знань студентів
  4. ЗАГАЛЬНЕ ПОЛОЖЕННЯ
  5. Методи збору, аналізу і узагальнення кримінологічної інформації про причини та умови злочинності
  6. Ознайомлення дітей з правилами дорожнього руху
  7. Ознайомлення з довкіллям засобами дидактичної гри
  8. Ознайомлення з матеріалами кримінального провадження (кримінальною справою)
  9. Ознайомлення з необхідними документами
  10. Ознайомлення із станом обраної для дослідження проблеми.
  11. Предмет і завдання методики ознайомлення дітей з довкіллям 1 страница

1.1Етапи розвитку підприємства

Свою діяльність - виробництво оздоблювальних погонажних виробів з ПВХ, підприємство почало 31.07.2002 року. Підприємство було організовано на території БАРЗ, в цеху кузовних робіт. Дане приміщення не було пристосоване для даного виду діяльності, тому завдяки наполегливості й професіоналізму молодого колективу приміщення кузовного цеху було перероблено для умов роботи екструзійного виробництва.Діяльність підприємства починалася з запуску однієї виробничої екструзійної лінії для виготовлення повноцінного вспенненого плінтуса ПВХ методом «Целукі». Кількість робочих місць становила 19 осіб. На середині 2003 року виробництво даного виду виробу було прогресивним методом виробництва, який дозволив підприємству зайняти місце на ринку.На початковому етапі вироблена продукція була однотонною, тобто не мала на своїй поверхні малюнка. Це не дозволяло збільшити колірну гаму виробленої продукції, яка складалася з 8 видів. У зв'язку з цим фахівцями підприємством було впроваджено процес нанесення малюнка на поверхню виробу під текстуру дерева. При нанесенні малюнка використовувалася фарба, яка застигала при впливі на неї УФ - випромінювання. Для цієї мети використовувалося високотехнологічне обладнання однієї з провідних фірм Європи. Це дозволило розширити колірну гаму плінтуса до 20 видів.Проаналізувавши роботу подібних підприємств та вивчивши досвід екструзійних виробництв, у виробничих приміщеннях було змонтовано обладнання і організований ділянка змішання - ділянка виробництва, на якому відбувається підготовка сировини для основного виробництва. Організація даної ділянки дозволила забезпечувати виробництво сировиною необхідної якості в необхідній кількості, своєчасно вносити корективи в рецептуру сировини, що в свою чергу позитивно відбилося на загальному результаті роботи підприємства в цілому. Надалі для більш детального аналізу вироблених сировинних змусив на підприємстві створюється лабораторія, яка дозволила ще більшою мірою покращити якість сировини.Важливу роль у підборі рецептури сировини, підборі обладнання, допоміжних матеріалів зіграла робота інженерно - технологічного складу підприємства, яка в своїй роботі керувалася сучасними досягненнями науки і техніки.У зв'язку з розвитком будівельного ринку виникла необхідність розширення асортименту та кількості продукції, що випускається. Для збільшення випуску продукції і збільшення асортименту в 2005 році були введені в експлуатацію ще дві екструзійні лінії.

Збільшення випуску плінтуса було забезпечено шляхом впровадження у виробництво екструзійного інструменту, який дозволяв виробляти повнопрофільними плінтус в 2 - а променя.

Асортимент продукції був розширений за рахунок початку випуску нового виду продукції - куточка оздоблювального під плитку трьох розмірів 7 мм, 8 мм, 9 мм (внутрішній, зовнішній) також різної кольорової гами.У 2006 році на тлі розвитку виробництва виробів з ПВХ на зарубіжному ринку, підприємство замовляє і вводить в експлуатацію два нових види виробів - плінтус - короб (плінтус з кабель - каналом) і спінений плінтус - економ.Планується - короб - виріб з ПВХ, яке призначене для встановлення всередині приміщень і дозволяє робити монтаж кабельних ліній в приміщенні після закінчення всіх оздоблювальних робіт. З введенням у виробництво даного виду виробу також було впроваджено нанесення малюнка на виріб спиртової фарбою, яка дозволила спростити технологічний процес виробництва, але в теж час поліпшила якість нанесеного малюнка.

 

За рахунок використання нових граверних валів, які використовуються при нанесенні малюнка, колірна гамма плінтуса була максимально наближена до текстурі підлогових покриттів, які використовуються при оздоблювальних роботах.Спінений плінтус - економ - виріб, який за рахунок великої кольорової гами (порядку 30 видів) і прийнятної ціни, дозволило підприємству ще більшою мірою закріпитися на ринку України.Для поліпшення якості виробленої продукції в 2005 році на підприємстві створена служба контролю якості продукції, яка своїм завданням ставить контроль якості продукції, що випускається на всіх етапах виробництва, починаючи від ділянки змішання сировини і закінчуючи відвантаженням готової продукції.За період з 2006 - 2009 року підприємством були введені в дію ще 5 ектрузіонних ліній і два термопластавтомата, які не тільки збільшили випуск продукції, але і розширили асортимент своєї продукції. Чисельність робочого персоналу збільшилася до 60 осібДілянка термопластавтоматів дозволив замкнути цикл виготовлення всієї необхідної супровідної фурнітури до плінтусів - кут внутрішній і зовнішній, заглушки права і ліва, стик.Завдяки тісній співпраці фахівців підприємства з фахівцями німецької фірми «GRAFE» було досягнуто максимальний збіг колірної гами плінтуса і фурнітури.Був розширений асортимент куточків під плитку, як в колірній гамі, так і розмірної лінійці. Введено в роботу екструзійний інструмент для виробництва куточка 10 мм (внутрішнього і зовнішнього).Був випущений куточок оздоблювальний 20  20 мм, який дозволяє поліпшити якість оздоблювальних робіт всередині приміщень.На початку 2009 року підприємство приступило до випуску нового профілю для оздоблювальних робіт - плінтуса - короба з Коекструзія (м'яким краєм). Даний виріб не тільки дозволяє робити монтаж кабельних ліній, але і забезпечує щільне прилягання, як до стінового, так і до підлогового покриття, плінтуса, що дозволяє приховувати незначні дефекти на поверхні останніх.Для можливості поліпшення естетичного виду плінтуса та супутньої фурнітура, і бажання поліпшення якості продукції щодо закордонних конкурентів, в 2009 був впроваджений у виробництві ділянка фарбування фурнітури для плінтуса - короба з Коекструзія.

 

На даній ділянці проводиться нанесення на поверхню куточків малюнка, який по своїй текстурі збігається з малюнком плінтуса. Малюнок наноситься на поверхню куточка методом тампонопечаті з використанням тампономашін європейського виробника.В умовах збільшення попиту на продукцію, вироблену на підприємстві, акціонерами було прийнято рішення розвивати виробничі та складські потужності, які повною мірою змогли б забезпечити ринок України даною продукцією.У 2010 році був зданий в експлуатацію новий цех з випуску продукції, який дозволив істотно збільшити кількість продукції, що випускається.Зараз "ТІС Полісся" - це велика компанія, що має власне виробництво погонажних ПВХ виробів, що складається з 2 - х виробничих цехів, 14 екструзійних ліній, ділянки термопластавтоматів, ділянки зміщення, ремонтно - механічної майстерні, що має власний склад готової продукції. Чисельність робочих місць становить 200 чол. Продукцію вироблену на підприємстві «ТІС Полісся» можна побачити в будь-якому регіоні України і вона користуються великим попитом при будівельно - оздоблювальних роботах.За роки становлення компанія пройшла всі стадії розвитку власного виробництва, накопичила багатий досвід в організації виробничих і технологічних процесів, пізнала їх складності, сформувала методи щодо їх оптимізації і, що важливо, створила міцну, надійну команду професіоналів, здатних вирішувати всі вищевказані виробничі завдання в найкоротші терміни з найменшими витратами.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)